Vizitator cristu97 Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Salutare,as dori si eu o schema de mixer descris in titlu,daca se poate cu alimentare asimetrica,deci ce vreau eu sa fac este asa:din intrare semnalul merge la un corector de ton pasiv(pe fiecare canal in parte=>4corectoare)din fiecare corector semnalul va intra intru-unul din cele 4 operationale din capsula lui tl074(din fiecare corector semnalul va intra in fiecare operational)la iesire se vor afla 4 potentiometre in parte pt volum,dar eu nu am nevoie decat de schema de preamplificare cu tl074(am incercat sa preamplific cu tl074,dar fara rezistente ,condensatori dar am disorsiuni garla......)semnalul de iesire din corectoare este intre 100-300mv......astept o schema daca se poate.....multumesc celor ce au timp si pt mine Link spre comentariu
Vizitator cristu97 Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Chiar nimeni??!??am mai reusit eu safac cate ceva la preamp dar am probleme la bass multe distorsiuni....daca dau bass.ul la flatse simte doar ptn dar daca dau mai tare cresc pana devin insuportobile......daca s.ar putea o schema pe care sa o incerc... Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 nu ti se raspunde ca s-a tot discutat.. subiectul mixerelor si a preamplificatoarelor.. vezi http://www.sonelec-musique.com/electron ... tions.html PS: acum am citit mai atent ca ia incercat un preamplificator cu TL074 fara rezistente pai si reactia unde e? ai amplificare in bucla deschisa???????? o schema minina e cea cu 2-3 piesulici pe lant aun operational.. vezi http://www.niqro.3x.ro/preu/preu.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum