radu42 Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Salut ! Am si eu o problema...Pe unele portiuni ale ecranului la monitor textul imi apare trunchiat (din text dispare un rind de pixeli pe orizontala) .Am observat acest lucru in doua portiuni ale ecranului...se pare ca numai la texte apare acest lucru.Poate are cineva o explicatie...Multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Brand , model ... ?Imaginea cum este ? Link spre comentariu
radu42 Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Monitorul este Benq 20" so windows 7....pe imagine nu se vad neconcordante...nu am incercat la rezolutii mai mici...am observat ca schimba si tipul de caracter intr-o anumita pozitie Link spre comentariu
ronyku Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 testatil si pe alt PC posibil probleme cu placa videosau dezinstalati driverul video si vedeti care este efectul fara Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 sau descarca o mira de test TV si afiseaza-o full screen cu setarile pe auto la monitor , sa vezi daca si acolo afiseaza la fel.. pentru lamurire copiaza mira pe un cd/dvd si pune-o intr-un player cu iesire VGA sau HDMI sau DVI sau ce intrare ai tu la monitor ca sa vezi daca si asa exista diferente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum