gauss Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Despagubirile apar cind se incalca un contract , si atunci in anumite circumstante . Eu ma refeream la modurile in care s-a incalcat legea existenta la atribuiri de aprobari , rambursari pentru energie verde produsa in vise , definiri de perimetre , schimbari de destinatie terenuri , vinzari-cumparari " nastrusnice " etc . Pentru ce despagubiri ? Sa fim seriosi , hirtie pentru sentinte sa fie , ca au cu ce s-o umple ...N-am nimic cu energia verde ... numai ca nu vreau sa finantez eu profitul ilegal al mafiotilor , sa-si priveasca fiecare factura la energie electrica si sa hotarasca ce pozitie adopta ... Destul am platit curent scump ca sa fure altii , acum sa platesc si mai mult ca sa se dea unii ecologisti si mari promotori de solutii miraculoase ? Deja sint prea mari stocurile de carbune , consumul scade constant ... gata cu hotia , probabil si conducerea tarii a inteles ca Bulgaria nu e prea departe , bulgarii au hotarit ca e destul sa fie considerati prosti pe banii lor . Link spre comentariu
florinellll Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Eu i-am oferit lui aygun un job de ""consultant gargaragiu ""insa cred ca are exclusivitate cu aia verzii CONTRACTUL CU OMV POTE FI ANULAT ORICAND. DAR CUM SA IL ANULEZ CAND AM BAGAT IN BUZUNAR (PE PERSOANA FIZICA)CATEVA MILIOANE DE EURO? Lansez zvonul (pentru fraieri)ca daca il anulez platim daune sute de milioane de euro. Daca in acel contract sunt clauze abuzive sau cu rea credinta se poate rezilia. Este valabil pentru orice contract de pe planeta pamant Link spre comentariu
gauss Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Nu este niciun contract cu subventiile ... alta " pocnitoare " lansata , exista un cadru legislativ care se va modifica . A se vedea cazul Hidroelectrica , acolo exista ... facut incorect , ilegal , si protejat de interese . Cind beneficiarii intereselor au pierdut parghiile prin care sustineau contractul , s-a terminat . Curind si procesele se vor incheia , cei care vor daune incep sa afle ca daca se insista , se poate trece de la comercial la penal in diferite chestii care inconjoara intotdeauna o afacere incorecta . Depinde doar de vointa justitiei si a statului . Care poate incepe sa se manifeste ... vom vedea . La OMV a fost si un pret platit pentru intrarea in UE , dublat de cedarea resurselor . Asta a fost pur interna , pentru avantaje ale unora ... S-ar putea la un moment dat sa se ia in considerare o analiza mai atenta ... cine stie . Link spre comentariu
andreigradu Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 lasati astea, v-ati uitat pe factura voastra de energie??????????????Platiti TVA la acesti bani , adica la certificatele verzi.Statul nu pierde , ramane cu TVA, care e ilegal.TVA e o taxa pe valoare adaugata, care nu se poate aplica la o subventie. Ce taxa adaugata la ce??? caci nu produce nimic aceasta subventie. E ok TVA la energia electrica, la radio tv. Practic noi fraierii de rand platim acesti bani. Statul e un camatar care ia TVA si vireaza restul ca subventie. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Despre factura am scris si eu , daca vrei sa citesti topicul ... si despre ce au facut altii , prin vecini in problema aceasta . Ungaria a ieftenit ieri factura de energie electrica cu 10 % , bulgarii au dat jos un guvern ... La noi nu conteaza , nici pentru " prosti " , nici pentru cei care cistiga , nici pentru propagandistii ecologiei ... asa ca nu mai pierd timpul cu postari , inseamna ca asa e bine . Link spre comentariu
andreigradu Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Stimabile, toate echipamentele sunt din import, productie China cu brand EU - CE cum doresti sa-i spui.Practic marile puteri europene au interes sa ne suga banul.Platesc LOBBY gras la parlamentarii nostri ca sa mai dureze ceva aceasta situatie.Inca nu sunteti convinsi ca la ei nu mai au ce munci? Domeniul e plin, acolo se merge pe service acum, si din service nu ies averi peste noapte.Trebuie facuta o distinctie intre poporul roman si vecini. Suntem singurul popor care nu am cucerit teritorii in istoria noastra. Vecinii nostri au sange razboinic. Iata explicatia la atitudinea lor violenta. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Si ce doriti de la mine ? ... ca nu prea inteleg ... Link spre comentariu
eugeniusro Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 vad un articol interesant aici: http://www.riscograma.ro/7532/cat-de-rentabila-este-mica-productie-de-energie-electrica/#2 Link spre comentariu
gabiunu Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Si mai interesanta stire din domeniul energetic: http://www.dcnews.ro/2013/03/romania-ri ... -europene/ Riscam sanctiuni de 30mii de euro pe zi pentru ce? Si cine plateste? Noi! Bine ca unii nu mai pot de grija certificatelor verzi. Link spre comentariu
eugeniusro Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Daca citeai link-ul pus de mine deasupra vedeai si de ce se fac presiuni pentru intarirea controlului pe piata energiei. citez: "Teoretic, apare posibilitatea “arbitrajului”, care în cazul de faţă reprezintă fraudă – acelaşi curent să fie vândut înapoi sau să fie produs cu generatoare diesel. În Spania a fost stupoare după ce s-a descoperit că au fost “produşi” şi vânduţi 4500 MWh din instalaţii solare, noaptea." La noi afacerea cu parcuri fotovoltaice este la inceput, sunt curios cat va dura pana o sa inceapa sa se afle ca la noi e soare 400 zile pe an Link spre comentariu
gabiunu Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 OK! Sa mai infiinteze Ponta o companie, cea a arbitrilor in energie si a certificatelor verzi. Curios ca unii o tot trag cu : A crescut consumul de energie! Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 80107.html http://www.dreptonline.ro/stiri/detaliu ... stire=5374 Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Initiatorul topicilui s-a dat la fund?Va rog sa nu dati conotatii sexule afirmatiei mele Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 97937.html Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Iata un anunt despre o centrala minune" Centrala termica electrica ionica Pret: 1.790 RON Consuma putin, 50% energie electrica, si 50% reactie chimica. Functioneaza dupa principiul schimbului de ioni , fenomenul este de ionizare, procesul de incalzire al fluidului este rapid si O CENTRALA DE 5KW este suficienta pentru a incalzi un apartament de 3 camere. Centrala electrica stiu ce este ,insa ionica cine o fi? Cred ca se vinde cu tot cu mecanic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum