valyvis10 Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Am o combina frigorifica Bosch KGN no frost care mi-a facut, de cand am luat-o, numai probleme. Inainte se bloca cu gheata, au schimbat compresorul si pana acum parea ok.Dar acum 2 zile nu mi-a placut cum raceste in frigider, am scos-o de sub tensiune cu gandul sa o dezghet (banuiam tot dop de gheata) si surpriza a fost ca nu avea dop de gheata. Am verificat ventilatorul - lucreaza, compresorul -lucreaza, am desfacut partea de distributie a aerului, cu termostat manual din frigider-fara probleme.Am montat totul la loc si dupa cca 3h i-am dat drumul cu termostatul la 5 si comanda electronica a congelatorului la -22 grade. Dupa cca. 24h in frigider aveam 0,5 grade, deci acum lucreaza corect. Citind pe alte forumuri straine am gasit destul de multe topicuri cu acest tip de combina, topicuri ce recomanda un bypas al senzorului de temperatura din firele de la placa electronica. Toate schemele pe care le-am gasit nu coincid cu placa mea. As dori un ajutor cu schema sau daca facut cineva bypas-ul senzorului de temperatura Link spre comentariu
valyvis10 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Inca nu am gasit schema dar am chemat service-ul si am facut o reincarcare cu freon. Merge dar sa vedem cat Link spre comentariu
ste7 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Inca nu am gasit schema dar am chemat service-ul si am facut o reincarcare cu freon. Merge dar sa vedem cat Corect sper ca respectivii au verificat daca ai scapari si le-au remediat. Link spre comentariu
valyvis10 Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Corect sper ca respectivii au verificat daca ai scapari si le-au remediat.N-au verificat . Noroc ca am aplicat la vremea respectiva pe site-ul bosch si am 5 ani garantie, ghinion cu mancarea aruncata . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum