sere Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 Dupa indelungi discutii cu Zg si Pusttiu am terminat un amplificator PP cu 6P3S. Schema apartine unui rus pe nume Rutcho. Atasez schema si cateva poze cu jucaria. In viitor am sa mai pun un vu-metru analogic, un pot de balans,montarea unui capac ornamental ( sa nu se mai vada toate suruburile de fixare) si nu in ultimul rand voi trece la vopsirea definitiva a carcasei. Calitatea auditiei este ireprosabila ,fara nici un pic de brum si cu o dinamica extraordinara. O singura observatie in legatura cu alimentarea de la Jogis .. nu stiu cu a reusit el sa tina pe placa LM-ul 338 ca la mine si la Pusttiu se incinge in draci. O sa ii fac loc pe un radiator exterior pentru ca pe cablaj nu mai poate fi tinut. Dupa 30-40 min de functionare nu poti tine mana pe radiatorul respectiv. Link spre comentariu
sere Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 nu stiu de ce nu ma lasa sa fac upload decat la 3 poze odata.. alte poze Link spre comentariu
sere Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 alte poze si schema Link spre comentariu
Vizitator rxqueen Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 tare, arata bine chiar si in stadiul acesta, putin nefinisat la suprafata.presupun ca se aude minunat... :supz: Link spre comentariu
Electron Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 Aceasta schema este una de conceptie proprie a domnului Dan Panaitescu. Sper sa nu se supere pt ca am facut-o publica. Sper....Schema, dupa cum observati, nu are negative feedback, de aici provin si dificultatile de constructie. Link spre comentariu
sere Postat Mai 25, 2006 Autor Partajează Postat Mai 25, 2006 mai este de lucru la finisaje dupa cum spuneam .. dar cel mai important este ca statia este "vie" si canta. 6P3S si 6P3SE sunt niste lampi care suna f f bine. In functie de timp si $ o sa progreseze. Pacat ca nu am acces la scule mai bune. Multe dintre decupaje au fost facute cu bormasina si pila.. si daca aruncam o privire la pozele de pe siteul lui Jogis vedem prin fundal scule de te inverzesti de ciuda. . Sa speram ca in viitor o sa avem un nivel de viata mai ridicat si o sa ne permitem sa rupem dintr-un salariu (fara sa simtim) suficienti bani cat sa ne luam si un strung sau freza de ex Link spre comentariu
pusttiu Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 man, felicitari pt amp , abia astetp sa facem o auditie mai ales ca ai si boxe pe masura ..... in timp o sa il si finisezi... o sa facem o comparatie... intre el34 si 6p3s si 6p3s-e sa auzim care e mai ,,buna'' Link spre comentariu
ALEKS Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 Dupa cum bine ai auzit, cred ca castigatorul este amplificatorul meu cu 6P14P. :rolleyes: Lasand gluma la o parte il felicit si eu pe sere fiindca stiu cu cat simt de raspundere a construit amplificatorul. Trebuie sa ne intalnim odata la o auditie de amplificatoare cu lampi nu doar la procesul de constructie al lor. ALEKS Link spre comentariu
sere Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 pai ne intalnim .. se pare ca la Iasi a inceput sa prinda contur un mic club moderat de Pusttiu. Poate cu timpul o sa ne intalnim mai multi. Pana acum am reusit sa ne adunam patru oameni .. Eu , Aleks , Pusttiu, Expert. Lista este deschisa si spor la construit sa avem cat mai multe scule de ascultat. Link spre comentariu
sere Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 revin cu o varianta de sursa de alimentare. Am modificat partea de anodica de la jogis deoarece in cazul meu baga un brum suparator.Am incercat o modificare a schemei amplificatorului.. si in final am reusit sa ma aleg cu o frumusete de brum care nu a disparut nici dupa ce am revenit la schema initiala. Pana in prezent nu prea ma omoram cu bobinele in partea de filtrare .. dar dupa experimentele din ultimul weekend pot spune ca am devenit un sustinator infocat . Bobina folosita este o bobina de neon de 40W si pt mine a rezolvat cam 60% din problema brumului. Celelalte 40% au fost rezolvate prin decuplari cu 0,1uf. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum