Victor Postolachi Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Caut schema la dynacord powermate 1003, am doua la reparatie si la ambele sun arse niste componente care nu stiu ce nominal au.Numai bine! Link spre comentariu
diff Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Te-am rezolvat ,ramai dator cu o bere,ia zi le-ai pus pe picioare? Link spre comentariu
bennyy Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Salut. M-ar interesa si pe mine schema. Am si eu un Dynacord Powermate 1003 cu sursa secundara facuta popcorn si nu reusesc sa identific circuitul. Pare sa fie un cicuit din seria LNK300. Nu i-a placut generatorul de curent. Nu am gasit schema. Sper sa nu fii afectat ceea ce alimenteaza. Berile o sa negociem la modalitatea de expediere. Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Salve, vreau si eu schema sau caietul service, de la Dynacord Powermate 1000-3 ... 1600-3 ... fac cinste ... Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum