Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parametrii TS Eurotec 5189

piglett

Postări Recomandate

Fs= 29 HzFc= 49 HzQms= 13,17Qmc= 7,183Vas= 41,45 LCms= 0,108 mm/NMms= 277,7 gRms= 3,842 Kg/sSd= 518,7Qes= 3,168Qec= 3,429Re= 3,5 ohmiBL= 7,477 TmQts= 2,554Qtc= 2,321No= 0,0308%1W-SPL= 77,08 dB/m

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aTaelectronics

4

• Sharky

3

• adi_0106

2

• piglett

2

Top autori în acest subiect

am prin casa o cutie de la un EU-5188 (cred ca fratele mai mic al lui EU-5189) - 10", 1300 W, Freq. Resp: 35 - 3000 hz, SPL 89db/w/m (asa scrie pe cutie)

uitati si o poza

Pret: 1.2 mil (cel de 10")

Posted Image

Link spre comentariu

Xmax???? :finga:

Cu masa mobila de 277g si BL de 7 si ceva crezi ca mai apuci sa atingi Xmax?Pigglet..nu ai gresit cumva masuratorile?Ca sunt extrem de prosti parametrii.
Link spre comentariu

ok, deci optimul ar fi o incinta br, volum 1584 litri, acordaj la 6 Hz, excursia conului la 1300 wati 40 mm la 30, recpectiv in incinta inchisa de 0.5Hz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: P.S - dar la 1300 wati scoate 108 decibeli, cam cat scot niste boxe de calc de pret mediu....

Link spre comentariu

Cu Q asa mare in br va suna ca dracu :finga: Si nici in incinta inchisa...eventual cu o tona de amortizare care scade mai mult SPL-ul :finga:

Link spre comentariu

Poate de fapt nu e difuzor, ci altceva....... tot cu bobina si principiu de funct. pe baza de inductie electromgnetica, si la care sistemul mobil face tot o miscare oscilanta, dar nu difuzor.......

Link spre comentariu

hihihi.......da, am gresit putin.....am facut masuratorile pe graba.....Adi! intra si tu cand ai oleaca de timp pe mess...am nevoie de ceva de la tine....si...da, ala e fratele mai mic al lui 5189 arata identic....abia acum am observat si io erorile.....revin sapt asta...cred cu parametrii corecti...x-max? peste 10 milimetri

Link spre comentariu

x-max? peste 10 milimetri

La 1300 wati????? :weedman:
valoarea parametrului Xmax nu creste/scand in functie de putere, valoarea ceea este o constanta...cu fratele mai mic ( EU-5188) am facut eu o incinta cu 2 astfel de difuzoare, inchisa, din Pal de 16mm cu dimensiunile exterioare 800x400x360 mmsi suna acceptabil, dar eu o tinem la 0.5 m de mine
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări