Kreator Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 SalutareVa rog sa-mi indicati cum adaptez CAF la tunerul de mai jos.Ma intereseaza ce circuit trebuie adaugat si unde.Va multumesc. Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Pentru CAF trebuie sa controlezi suplimentar frecventa oscilatorului cu o tensiune de eroare data de detectorul de faza, concret, peste bobina oscilatorului pui o pereche de varicap-uri cu coeficient de variatie a capacitatii mic (UIF) reglate de un amplificator de c.c. tranzistor sau ICTreburile sint un pic mai complicate fiindca trebuieste aliniata din nou frecventa oscilatorului,mai sint si altele depinde ce aparatura si experienta ai ... Link spre comentariu
Kreator Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Daca aveti o schema care are asa ceva mi-ar prinde foarte bine.Nu prea conteaza ca pun un varcap in plus la oscilator ca din L5 se aduce din nou frecventa OL la valoarea care trebuie. Experienta in AF si in tras in banda radiouri am.Multumesc. Link spre comentariu
baza Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 schema de bloc uus cu caf se gasea acum ceva vreme pe acest forum. poti sa incerci pe google un search cu "schema radio bucur" ( bucur 1 sau bucur 6).oricum, daca te hotarasti sa faci un bloc uus serios, incearca una din variantele: onkyo 9900 sau cea a lui john sequerra din marantz 10B.multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum