alex mm Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Un altfel de cablaj pentru SARA ,doar cu doua perechi de finali . Link spre comentariu
flores72 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Arta adevarata. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Da , Alex, are un talent absolut fenomenal in a desena cablaje. E magician... In cazul de fata a reusit sa inghesuie amplificatorul intr-un singur strat facandu-l abordabil si celor care isi realizeaza cablajele acasa, in regim DIY. O singura observatie am, cablajul lui Alex este de la versiunea originala si nu de la cea de acum, numita de mine "SARA-2016". Trecerea la varianta 2016 se poate face extrem de usor din cauza ca este un pic simplificata, practic sunt modificari foarte putine iar unele piese se elimina pur si simplu. Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Am reusit sa proiectez un cablaj si pentru SARA-2016 si arata cam asa : Numai bine ,Alex Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Mulțumim ! Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Puteti sa puneti si o varianta pentru press end peel transfer? Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Am sa verific cablajul, sa nu fie erori si apoi o sa postez documentele necesare pt. a putea fi realizat ..... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Frumos de tot Alex. O sa ma uit si eu sa nu se strecoare vreo greseala. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Urmatorul proiect va fi bazat ( ??? ) pe aceeasi topologie SARA - RaimondAudio sau este bazat pe un alt principiu , datorita limitarilor conceptuale a unor anumite etaje functionale in etajul de intrare si etajul VAS ( adica etajele care sunt destinate amplificarii in tensiune ) in cazul amplificatoarelor clasice , cu etaj final repetor in tensiune ... Topologia actuala SARA ofera rezultate audio foarte bune ( cu mult dincolo de trei zero-uri dupa virgula THD ) , dar cu siguranta exista si cai de evolutie privind raportul costuri / performante ( in etajul VAS in topologia SARA ) . In prezent nu mai conteaza diferentele intre nuantele audio ... ci doar marketingul agresiv al electronistilor inchipuiti . Nu , nu la cei doi useri mă refer, ci la cei care se inspiră din proiectele lor ! Raimond si DjLeco , nu renuntati ! Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Jucarii pentru copii. Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Nu au beta cam mic, 75-100 ? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Ba da dar in etajul de intrare unde vor functiona nu conteaza valoarea beta a tranzistoarelor privita din punct de vedere cantitativ. Beta tranzistoarelor incepe sa conteze de la VAS incolo , spre iesire. Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Ciudat, eu stiam ca in etajul de intrare conteaza cel mai mult beta, si ca trebuie sa fie peste 300.... Editat Septembrie 28, 2016 de Testikov Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Mai importanta decat valoarea in sine, este diferenta dintre cei 2 tranzistori din diferential, care trebuie sa fie cat mai mica. Cu un curent de colector de maxim 1-2mA, si 50 la hfe este suficient ca sa ai in baza maxim cateva zeci de uA. La hfe de peste 300 eventuala diferenta intre cele 2 tranzistoare este mult mai putin semnificativa decat la sub 100. Scuze pentru offtopic Raimond. Link spre comentariu
Testikov Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Am inteles... Deci se cere beta mare doar cand pui tranzistori separati, care probabil au diferente mai mari de beta intre ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate