Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SARA-amplificator de inalta performanta

Postări Recomandate

Puteti incerca NJW3281 si complementarul NJW1302 de la on semiconductor.

Sigur au acelas hfe. Se pot procura in regim de sample 5 perechi.

Puteti comanda 10 repere si veti plati doar transportul, aproximativ 15USD.

Parca ar merge la un asemenea amplif o sursa in comutatie.

Toate cele bune,

Mircea.

Referitor la cele spuse de Mircea Crisan mai sus despre NJW3281 si NJW1302, adaug si eu ceva. A se vedea ce este evidentiat cu rosu in poza de mai jos. E din datasheet-ul lor.

Posted Image

Link spre comentariu

NJL4281DG & NJL4302DG sunt scoase din producție.

În seria ThermalTrak mai rămân doar NJL3281DG & NJL1302DG și NJL0281DG & NJL0302DG.

Întotdeauna prețurile de la Farnell au fost umflate, față de alte site-uri specializate „cu reputație” gen Mouser sau Digikey (nu pomenesc de TME, pentru că unora li se pare mai puțin „de încredere”).

De exemplu, MJL4302 costă la Farnell 77,88 RON/buc pentru minim 25 de bucăți, la care se adaugă 110 RON taxele de expediție (pentru că livrarea se face din stocul Newark USA); deci 25 buc = 2057 RON.

De la ON Semiconductor se pot cumpăra cu 3,38 dolari/buc pentru minim 25 de bucăți, la care se adaugă 116 doalari pe comandă, indiferent de cantitate (nr. de modele sau bucăți/model) și locul de destinație, taxe de expediție cu FedEx (avion); deci 25 buc = 200,5 doalri - adică 696 RON.

P.S. Între timp au confirmat Mircea Crisan și maxente.

Link spre comentariu

Daca se cupleaza mai multe persoane pentru o comanda la onsemi atunci distractia devine mai ieftinaN-am inteles nici-o data de ce cei de la farnell au scorurile alea astronomice, de parca ar fi toata lumea proasta si nu ar sti sa caute si in alta parte unde sigur gasesti preturi decente la acelasi produs66 lei un termatrack probabil ca la inceput era si mai scump , astia chiar sunt nesimtiti :nebunrau:

Link spre comentariu

Pentru ca ei il au ! De ce restul nu le au la scoruri mai mici ca sa-i bage in faliment pe astia de la Farnell ? De vrajeala eu unul sunt satul pana peste cap.Nu-l au nici Digikey nici Mouser. De ce nu cumpara chiar magazine de la noi cate 25 de bucati cu 3,38 $ (adica vreo 12 lei) mai ales ca s-ar vinde ca painea calda ? Dar daca o firma mai puternica precum Conexelectronic ar lua cate 1.000 de bucati ? Ar avea pret de 2Sc5200 ? De ce nu face asta ? In plus ONSemi scoate din productie cel mai bun tranzistor final audio adica NJL4281 ? ca sa-i lase pe aia mai vechi si mai prosti ??? :ras: Sa fim seriosi... tranzistorii astia sunt scumpi si nu orice mucos are acces la ei. La fel si cu magazinele. Sunt foarte putine firme care isi permit sa tina pe stoc piese atat exotice. Mare minune sa nu fie si aici o piata de fake-uri.

Link spre comentariu

Crezi sau nu, NJL-urile de care ai pomenit NU se mai află în producția curentă a ON Semi!

Verifică, sună, trimite mail și convinge-te.

Despre prețuri, nu mai are rost să vorbim. Sunt prețurile oficiale, de la ei de pe site și sunt foarte reale; cel puțin eu nu am plătit nimic în plus sau minus!

Vreau să văd și eu o componentă pe care o are pe stoc Farnell și Mouser nu! :rade:

Și la preț de 2SC nu o să le găsești niciodată, pentru că toți au adaos comercial... de la 50% în sus.

E același lucru ca și la piesele auto; ce dacă costul de producție al unui injector este 30$, tu nu o să-l găsești niciodată în magazin sub 150$.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări