Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SARA-amplificator de inalta performanta

Postări Recomandate

Da, vine sub forma de kit pe care il asamblezi. Intr-adevar cutia este la un nivel foarte inalt de prelucrare, pur si simplu daca ii gravezi frumos fata de aluminiu si serigrafiezi elementele de trecere din spate , poti sa spui ca ai de-a face cu un produs profesional de inalta tinuta, asa cum sunt amplificatoarele scumpe. Niciun colt nu arata ca s-ar fi lucrat cu economie sau in graba. Reversul medaliei este pretul piperat, ca sa nu spun exagerat de mare. Shambala pe undeva ai dreptate, pot sa folosesc un singur traf, dar acum daca tot m-am complicat o sa merg pe varianta fara compromis.

Link spre comentariu

Au venit si transformatoarele... nu ma asteptam sa fie atat de mari si de grele. Din calcule stiam toate datele dar impactul vizual a fost destul de puternic :lovestory: Cred ca am cam exagerat cu 2x350 VA, la puterea data si la cat de tare se asculta muzica in casa un transformator de 400 VA era mai mult decat satisfacator. Ma rog, acum ca le am in casa trebuie sa le punem la lucru :da

Ce beton arata carcasa :da Care varianta este asta de ai cumparat-o?
Link spre comentariu

Singura taxa este transportul. Se poate calcula si acela cu destul de buna aproximatie cu calculatorul on-line al postei. Sau, daca se prefera, al principalilor transportatori. Oricum, este mare, pt. ca si carcasa este grea.ps - la AA 1eu = bnr +2%ps2 - incepuse o firma din Buc. sa aduca si ea aceste carcase, cam la acelasi pret cu AA. Pt cei din Bucuresti este un avantaj.

Link spre comentariu

Nu mai stiu cum se numeste. S-a scris pe acest forum despre ea. Am sa caut poate gasesc postarea.Preturile erau extrem-extrem de apropiate de cele de la AA, asa ca diferenta o fac cele cateva sute de mii (4 sau 7, depinde de greutate) de la transport.LE - uite ca nu gasesc. Poate a fost sters postul

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Oarecum... vazand ca nu sare nimeni la modul concret cu cablajul am dat comanda unei fabrici din Bucuresti si saptamana viitoare ar trebui sa le primesc. Deasemenea am comandat si o parte substantiala de piese care datorita sarbatorii nationale de 1 decembrie vor ajunge si ele tot saptamana viitoare. Intre timp am facut si cateva simulari cu IMD-ul amplificatorului si totul pare sub control.

Link spre comentariu

Apropos de distorsiunile IMD.Am simulat 2 frecvente apropiate la 1Mhz, frecvente ultrasonice care n-au nicio treaba cu banda audio si totusi ce sa vezi...... Interactiunea dintre ele creaza energie in banda audio exact unde ne-am dori mai putin: (1...5 khz). Diferenta de nivel dintre fundamentale si armonica ce se creaza la 1Khz este de doar 33 dB ! In mod evident aceasta nu are nicio legatura cu programul muzical, ceea ce o poate face deranjanta la ureche.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări