sk24bpo Postat Iunie 19, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2017 Vlad, daca ai constatat ca nu are erori de rutare, da-i bataie. N-o sa ai niciun fel de surprize neplacute. Fa initial 10 cablaje, populeaza unul singur cu finali ieftini de genul 2sc5200, finali care oricum suna excelent si daca totul este in ordine pune gerberele. Pentru un proiect public cablajul va fi cu mult peste ceea ce se intalneste uzual, mai bine va ganditi ce boxe ii puneti Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Astazi, dupa cateva luni in care am tot desenat cablajul pentru acest amplificator, am dat comanda la fabrica (10 cablaje care vor veni in aproximativ o luna). Sper din tot sufletul sa nu fi strecurat vreo eroare in rutarea lor sau in gerberele trimise fabricii. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iunie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2017 Mult succes ! Chiar daca o fi vreo greseala o reparati la fata locului direct pe cablaj, nu-i un capat de tara. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 (editat) Pai, intotdeauna, dupa ce generezi gerberele le verifici inca o data intr-un program de vizualizat gerbere, cum ar fi gerbv sau zofzpcb. Editat Iunie 21, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Am verificat gerberele cu ambele programe mentionate de tine (mai ales zofpcb care e super) su su t in regula (dar tot am asa...niste emotii) Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 (editat) Nu-i problema cu emotiile, greselile le rezolvi asa din mers pe cablajele deja facute, iar urmatoarele cablaje, daca vor fi, vor iesi perfect ;-) Ar mai fi fost o varianta, sa incerci cablajul deja desenat pe o placa foto inainte sa trimiti gerberele la fabrica. Cu toate ca si eu am facut la amplifu CFA un cablaj de test inaintea fabricarii, tot am reusit sa strecor o mica greseala, dar usor corectata in doua variante din valorile unor componente fara sa tai trasee pe cablaj. Editat Iunie 21, 2017 de maxente Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Buna ziua! Astazi am primit cablajele. Arata foarte bine. Mai jos am pus cateva fotografii cu ele (3 dintre ele cu cateva componente puse ca sa vad cam cum se potrivesc pe cablaj). De acum urmeaza (in limita timpului disponibil) sa sortez componetele si sa echipez un cablaj pentru a-l testa. Sper sa fie totul in regula. Toate cele bune! Link spre comentariu
bucegi Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 (editat) Arata foare bine,felicitari! Observ ca folositi componente de calitate.Cu siguranta o sa cânte bine Editat Iulie 10, 2017 de bucegi Link spre comentariu
Bebelu Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 (editat) Arata bine de tot Editat Iulie 10, 2017 de Bebelu Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Vlade, lipeste mai departe de cablaj condensatorii de 100u. O sa le topesti plasticul cand lipesti finalii. Spor la treaba! Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Multumesc pentru aprecieri. @thunderer -multumesc pentru sfat. Acest aspect mi-a scapat (din pacate)... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 (editat) Eu le-aș pune niște distanțiere sau niște rondele de carton. Oricum, buna observația. Edit: cred ca merge bine cu niște garnituri de cauciuc (de jumătate de incidente) sau și mai bine de klingherit numai sa nu fie conductor klingherit. Editat Iulie 10, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Se pot folosi garnituri de cauciuc pt robineti, inalte de cca 3,5-4mm. Ca diametru cred ca se potrivesc perfect. Vor trebui lipite de cablaj cu prenadez, iar electroliticii lipiti si ei de garnituri. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 11, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2017 Acolo condensatorii aia sunt egali cu zero. Singurii care conteaza sunt unii de 1uF sau mai mici pana la 10nF care asigura stbilitatea amplificatorului. Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Eu voi monta acolo, asa cum mi-a sugerat Raimond in privat in momentul in care am inceput lucrul la cablaj, condensatori de 100 uf in paralel cu conzi de 100nf. Am prevazut si spatiu pentru condensatori mai mari (1000uf) astfel incat fiecare sa poata pune ce vrea (probabil si din aceasta cauza mi-a scapat eroarea legata de distanta dintre corpul condensatorului si terminalele finalilor (sper ca aceasta sa fie singura greseala si cablajele sa fie funcionale... Link spre comentariu
Postări Recomandate