Sharky Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sharky si probabil multi altii sunt pe spate de ras cand vad oameni care vorbesc despre ei la persoana a treia. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Cred ca te vor rade chinezii de se vor sparge daca apari cu un astfel de cablaj. Cum frate sa pui tranzistorii pe buza PCB-ului si sa te mai si incapatanezi sa-i tii sub placa? Chiar nu stiu cum o sa iasa fisierele Gerber. Asa cum am mai spus provocarea ta ar fi sa-l bati pe Alexm cu al sau 160x90mm. ........................................ As face un set de cablaje si le-as planta numai sa-ti demonstrez tie ca, chinezul imi va face cablajele si mai mult chiar, vor suna foarte bine ! - am spus ca am si eu ceva mici contributii la schema.... Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Daca-i musai Kenwood, atunci se poate corci usor cu KR720 sau 725 si cu L08M. Editat Aprilie 7, 2017 de franzm Link spre comentariu
sk24bpo Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sharky si probabil multi altii sunt pe spate de ras cand vad oameni care vorbesc despre ei la persoana a treia. Daca ai remarcat, . s-a referit la concurenta "RaimondAudio" ca la persoana a-3-a, nu m-a nominalizat pe mine ca user al acestui forum. In siajul vorbelor sale, am preluat sensul dat de el si am mers in aceeasi directie cateva fraze, dupa care am revenit la persoana a-1-a tocmai pentru a face legatura dintre cele doua entitati. De ce am facut treaba asta ? Pai am si explicat, deoarece vor fi cu adevarat doua entitati. Una juridica si o alta persoana fizica. Shambala nu este vorba de grandoare, ci doar despre scrupulozitate. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Raimond , iar pierzi vremea cu explicații pe forumuri în loc să continui munca la proiectele în dezvoltare ... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Aici ai un exemplu asemanator de DC Servo ( la pagina 2 si 4 ) special studiat pentru zgomot mic si pentru a nu afecta restul parametrilor PSF ai etajelor din componenta amplificatorului . Desigur , mai sunt idei ( surse de curent , etaj VAS etc ) ce pot fi preluate pentru devoltarea personala a unei variante SARA : http://docdro.id/TelKxPm Daca se considera offtopic , imi cer scuze si rog un moderator sa stearga acest post dupa minim 24 ore , ca sa apuce toata lumea sa descarce si studieze documentul atasat . Multumesc ! E prima data cind vad asa ceva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Am remarcat ca tu aplici semnalul de eroare al etajului DC Servo altfel decat in documentul postat de mine , dar principiul e acelasi , adica nu se suprapune cu calea de semnal . Asa cum am mentionat si in postul ascuns , eu cred in poligeneza . Oricum sper ca iti plac solutiile tehnice din acel proiect . Mai am si altele , poate mai interesante , dar toate la vremea lor . Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Victor dar la pagina 2 si 4 semnalul de corectie este aplicat pe calea de semnal nu pe o sursa de curent. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Da , eu mă refeream la metoda aplicata de tine și de mine prin modificarea PSF-ului prin intermediul generatoarelor de curent , dar se pare că nu m-am exprimat suficient de precis . La pagina 2 și 4 semnalul de eroare DC nu se aplică clasic , pe intrare , pentru a nu deteriora raportul semnal-zgomot și probabil alți parametri de semnal mic ( majoritatea sunt interdependenți ) . Față de varianta prezentată în atașament , există avantaje și dezavantaje . Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Despre superdioda si cuplajul termic optim in cazul etajului final de genul Sziklai CFP ( Complementary Feedback Pair ) : Link spre comentariu
Djbose Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Buna..merg inlocuiti 2n5551 si 2n5401 cu mpsa42 si mpsa 92...sau cu bc546b si bc556b? ma refer la acest sara 2016.. Editat Mai 6, 2017 de Djbose Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 6, 2017 Autor Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) Daca tranzistoarele noi vor lucra in conditii care se nu le depaseasca caracteristicile date de fabricant, da, acestia pot inlocui 2n5551 si 2n5401. In plus trebuie tinut cont si de aranjamentul pinilor. Pe scurt, eu am ales 2n5551 si 2n5401 din cauza caracteristicilor bune si raspandirea lor foarte mare pe orice piata. Merg foarte bine si alte variante mai performante, mai rare sau mai scumpe. Designul schemei este relativ tolerant cu alegerea componentelor. Spor la lucru. Editat Mai 6, 2017 de RaimondAudio Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 (editat) http://i64.tinypic.com/21culnn.jpg Cred ca te vor rade chinezii de se vor sparge daca apari cu un astfel de cablaj. Cum frate sa pui tranzistorii pe buza PCB-ului si sa te mai si incapatanezi sa-i tii sub placa? Chiar nu stiu cum o sa iasa fisierele Gerber. .................................................................................................. As face un set de cablaje si le-as planta numai sa-ti demonstrez tie ca, chinezul imi va face cablajele si mai mult chiar, vor suna foarte bine ! - am spus ca am si eu ceva mici contributii la schema.... Dupa ce ca n-aveti ideie cum se proiecteaza un cablaj va mai bagati si in seama facind comentarii deplasate. Cablaj de genul cu am postat mai sus se face in mod curent si se numeste Castellated Holes PCB si mai toti marii producatori de cablaje fac placi si de genul asta. In schimb PCB-uri double-layer la care gaurile fara traseie pe TOP au padurile de pe TOP sterse sint o mare eroare/greseala. Padurile de pe TOP se sterg numai la Quartz-uri si componente similare la care exista risc de scurtcircuit in cazul padurilor de pe TOP. Mai bine ati mai studia pt ca mai aveti pina sa puteti fi considerat un guru in electronica cum se pare ca v-ar place sa fiti considerat. Editat Mai 22, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 (editat) Wow! Sesebe, baiatule!, Cred ca ai cedat si n-ai mai putut continua munca. Eu nu am pretentia ca sunt electronist. Chiar o consider o declasare. Totusi ma distreaza cei care se cred electronisti de la tarna pana la cel ce Preda teoria luminii stinse. Misto... Spor sa ai si inspiratatie fiindca mai e mult pana departe Nu cunosc tehnica padurilor sterse dar am vazut pe acest forum asa ceva sub denumitea de Zabala parca... Editat Mai 22, 2017 de Mircea Crisan Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 23, 2017 Autor Partajează Postat Mai 23, 2017 Prieteni, n-o sa primiti niciun premiu pe baza orgoliului. Am ramas prea mult in urma fata de straini ca sa mai fie timp de clasamente. Mai bine adunati-va fortele. Amandoi sunteti foarte buni si e nevoie de voi in hobbyul asta. Va astept cu idei noi, chiar traznite. Nu e nevoie sa mergeti pe caile clasice ale proiectarii. Eu unul habar n-aveam de ambele tehnici despre care vorbiti. Fara curaj in a aborda problemele din alte unghiuri nu ajungem departe. Link spre comentariu
Postări Recomandate