Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SARA-amplificator de inalta performanta

Postări Recomandate

Nu am mai avut timp zilele acestea sa mai lucrez la cablaj dar m-am hotarat sa postez o fotografie cu o parte din componentele pe care le-am avut in vedere la proiectarea cablajului si care vor fi folosite la constructia amplificatorului dupa ce voi avea cablajele executate.

20170311_232355.jpg

O seara placuta va doresc!

Editat de vlad228
Link spre comentariu

Unul singur.........sau poate tu ai gasit mai multe ?!? Oricum ala poate fi foarte usor eliminat.

PS1: care este treaba cu alimentarea integratului? Ce nu-i bine la ea?

PS2: daca o modifici sa treaca slew-rate-ul de 100V/µsec ma apuc sa fac unul si pt mine.......

PS3: Raimond te rog sa faci o simulare: Vreau sa stiu cum se comporta daca as avea rezistori de 47-100ohm inseriati in baze la tranzistorii prefinali, primii de dupa VAS. Multumesc!

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Da, am vazut eu gresit. In reactia negativa ai pus un strap. Nu am niciun comentariu de facut legat de alimentarea opampului, pare ok. Slew-rate-ul este deja foarte mare, eu n-am de gand sa incerc sa-l maresc. Nu are rost sa duc catre instabilitate schema, fara niciun beneficiu real. Banuiesc ca se comporta ok cu acele rezistente in bazele pre-driverilor, poti sa le pui daca simti ca vei castiga ceva.

Link spre comentariu

Pentru acea putere, un slew rate de 20V/microsecunda este MAI MULT decit necesar.

Dorin stie ce zice, si asa Sr este muuult mai mare decit necesar chiar si pentru 400W.

La unii parametrii ar trebui sa lasam exagerarile, si sa ne orientam spre stabilitate si lin(i)earitate.

Din nou Dorin stie la ce ma refer (cind a fost la mine si a ascultat ceva).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări