Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SARA-amplificator de inalta performanta

Postări Recomandate

Ar merge dar trebuiesc facute modificari la superdioda si vazut daca este afectata stabilitatea. Etajul de iesire actual este tot triplu daca privim lucrurile din punct de vedere al castigului in curent dar superdioda il vede ca fiind doar dublu. Avantajul este ca asa cum este acum superdioda mentine mai usor stabilitatea curentului de bias. La triplu-darlington ar fi indicat sa fie folosita o superdioda mai performanta ca sa obtii aceeasi precizie.Depinde mult cat doresti tu sa te complici si ce rezultat doresti sa obtii.

Link spre comentariu

Poti incerca si ne spui si noua cum ti se pare ca suna mai bine.

Teoretic, daca sunt condensatori [de top] pt cuplaj si nu pt filtre audio, si sunt in stare perfecta, ar trebui sa sune mai bine.

Practic trebuie o linie audio bunisoara (dpmv) si o ureche destul de antrenata ca sa simti diferenta.

Editat de shambala
Link spre comentariu

Arata foarte bine varianta aceasta cu 3 perechi de finali in linie! Pana acum am gasit pe forumul acela international , pdf-ul pentru varianta 1. Ma refer la pdf-ul pentru transfer cu tonner, cu fierul de calcat ...Zic asta deoarece m-ar interesa si pe mine sa o probez asa comparativ cu un A33 de la Apex pe care il folosesc de ceva vreme... :da

Link spre comentariu

Ati uitat sa scrieti RoHS.E timpul sa o pregatiti pt iesit in lume!...

Nu este un proiect comercial si deocamdata nici n-am intentia asta. Prin urmare nu are nevoie sa indeplineasca directiva RoHS. Ramane la latitudinea fiecaruia daca doreste sa foloseasca aliaj de lipit cu plumb sau fara plumb.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări