George Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Se pot deschide cu programul Eagle care se poate folosi pentru proiectarea pcb-urilor. Sau le poti vedea online pe http://www.gerber-viewer.com Link spre comentariu
d-david Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Din pacate cu versiunea de Eagle pe care o am nu le pot deschide. O sa mai incerc. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Acea arhiva este veche cu un cablaj netestat practic. Impreuna cu Alexmm voi grupa toate fisierele intr-o arhiva completa noua, care sa cuprinda toate datele variantei facuta de Alex in realitate. Adica sa mergem pe ceva testat, care functioneaza sigur. Editat Ianuarie 3, 2017 de RaimondAudio Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Nu te supara ca intreb dar am si eu ceva nedumeriri.... de ce nu ai folosit la VAS cascoda cu baza comuna? Care ar fi fost dezavantajele? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Impedanta de iesire foarte mare, gain in plus care sensibiliza si mai tare VAS-ul, probabilitatea de osc parazite locale sporita, defazare suplimentara, putere la iesire mai mica, piese mai multe, etc... Nu era necesara deloc. O complicatie inutila fara o justificare buna. Editat Ianuarie 3, 2017 de RaimondAudio Link spre comentariu
petreelectronic Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Exista aici totul sintetizat: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=24&t=3230 Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Am realizat ,si cablajul ,pentru varianta in linie ...... Link spre comentariu
Darden Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Recomandati sa utilizam ultima varianta de cablaj?? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Alex sa ai grija sa nu scazi distantele dintre trasee sub o valoare de 0,5mm-0,7mm asa incat sa se evite erorile la cablajele facute in regim de amator. Este bine ca pot fi mai multe variante de cablaj, se alege ce e mai potrivit. Probabil ca le bagam pe toate intr-o singura arhiva. O sa punem si cablajl lui Vlad si al altor forumisti care doresc sa vina cu variante diferite Link spre comentariu
clausnc Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) @RaimondAudio Serios? Poate nu mai știu eu să citesc! Ăsta o fi motivul real? Eu zic că stau bine cu sintaxa frazei, care îmi spune că ideea principală e ca ampliful respectiv sună foarte bine, ceea ce eu pot constata personal ascultând înregistrarea de pe youtube , iar ideea secundară e că la o alimentare de +/- 35V pe sarcina de 6 ohmi , are un offset de doar 10 mV . A fost o exprimare poate sub influenta bauturilor alcolice servite de anul nou. Repetarea greselilor de proiectare pentru audio de cablaj nu prea cred ca mai are legatura cu presupunerea anterioara mai ales ca vine din partea cuiva care a facut cateva zeci in acelasi fel. p.s. se auzea bestial pe youtube; am comutat pe niste manele si se auzea la fel. Editat Ianuarie 3, 2017 de clausnc Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) Tinand cont ,de cele exprimate, de mai multi useri "binevoitori",eu ma retrag de pe acest forum ,precum au facut si altii ,si nu am sa mai postez, ineptiile mele in materie de cablaje, sau altceva .Puteti asculta manele in continuare pe youtube . Scuze de offtopic . Va doresc succes ..... Editat Ianuarie 4, 2017 de alex mm Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Alex, in principal tii cont de parerea mea vis-a-vis de cablaj, pentru ca eu am proiectat schema. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 @alex mm nu mai bagati in seama toti papagalii si toate clonele idioate prezente pe acest forum. Aceste gunoaie care polueaza forumul se vor curata singure de la sine Un om, cat de cat intreg la cap, pricepe ca sunetul acelei inregistrari prin camera si apoi postata pe YT nu este adevaratul sunet ca atunci cand esti langa amplificator, dar gunoaiele prezente pe forum stiu asta si o speculeaza tocmai pentru a enerva oamenii. Asa ca atentie mare ! Link spre comentariu
lutza2 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Pai clonele se recicleaza si papagalii isi tot intaresc pozitia si pozeaza in seriosi. Tot respectul pentru cei care realizaeaza practic ceva. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Impedanta de iesire foarte mare, gain in plus care sensibiliza si mai tare VAS-ul, probabilitatea de osc parazite locale sporita, defazare suplimentara, putere la iesire mai mica, piese mai multe, etc... Nu era necesara deloc. O complicatie inutila fara o justificare buna. Merci dar .........nu m-ai lamurit deloc. Ai insiruit numai dezavantajele generale ale acestui VAS si atit. M-as fi asteptat la un raspuns mai elaborat si detaliat, pe masura experientei si cunostintelor tale vaste pt ca doar nu degeaba esti unul dintre cei mai experimetati si buni designeri de amplificatoare de aici de pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate