Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SARA-amplificator de inalta performanta

Postări Recomandate

Acea arhiva este veche cu un cablaj netestat practic. Impreuna cu Alexmm voi grupa toate fisierele intr-o arhiva completa noua, care sa cuprinda toate datele variantei facuta de Alex in realitate. Adica sa mergem pe ceva testat, care functioneaza sigur.

Editat de RaimondAudio
Link spre comentariu

Impedanta de iesire foarte mare, gain in plus care sensibiliza si mai tare VAS-ul, probabilitatea de osc parazite locale sporita, defazare suplimentara, putere la iesire mai mica, piese mai multe, etc... Nu era necesara deloc. O complicatie inutila fara o justificare buna.

Editat de RaimondAudio
Link spre comentariu

Alex sa ai grija sa nu scazi distantele dintre trasee sub o valoare de 0,5mm-0,7mm asa incat sa se evite erorile la cablajele facute in regim de amator. Este bine ca pot fi mai multe variante de cablaj, se alege ce e mai potrivit. Probabil ca le bagam pe toate intr-o singura arhiva. O sa punem si cablajl lui Vlad si al altor forumisti care doresc sa vina cu variante diferite

Link spre comentariu

@RaimondAudio

Serios? Poate nu mai știu eu să citesc! Ăsta o fi motivul real? Eu zic că stau bine cu sintaxa frazei, care îmi spune că ideea principală e ca ampliful respectiv sună foarte bine, ceea ce eu pot constata personal ascultând înregistrarea de pe youtube :rade:, iar ideea secundară e că la o alimentare de +/- 35V pe sarcina de 6 ohmi , are un offset de doar 10 mV .

A fost o exprimare poate sub influenta bauturilor alcolice servite de anul nou. Repetarea greselilor de proiectare pentru audio de cablaj nu prea cred ca mai are legatura cu presupunerea anterioara mai ales ca vine din partea cuiva care a facut cateva zeci in acelasi fel.

p.s. se auzea bestial pe youtube; am comutat pe niste manele si se auzea la fel.

Editat de clausnc
Link spre comentariu

Tinand cont ,de cele exprimate, de mai multi useri "binevoitori",eu ma retrag de pe acest forum ,precum au facut si altii ,si nu am sa mai postez, ineptiile mele in materie de cablaje, sau altceva .Puteti asculta manele in continuare pe youtube . Scuze de offtopic . Va doresc succes .....

Editat de alex mm
Link spre comentariu

@alex mm nu mai bagati in seama toti papagalii si toate clonele idioate prezente pe acest forum. Aceste gunoaie care polueaza forumul se vor curata singure de la sine

Un om, cat de cat intreg la cap, pricepe ca sunetul acelei inregistrari prin camera si apoi postata pe YT nu este adevaratul sunet ca atunci cand esti langa amplificator, dar gunoaiele prezente pe forum stiu asta si o speculeaza tocmai pentru a enerva oamenii.

Asa ca atentie mare !

Link spre comentariu

Impedanta de iesire foarte mare, gain in plus care sensibiliza si mai tare VAS-ul, probabilitatea de osc parazite locale sporita, defazare suplimentara, putere la iesire mai mica, piese mai multe, etc... Nu era necesara deloc. O complicatie inutila fara o justificare buna.

Merci dar .........nu m-ai lamurit deloc.

Ai insiruit numai dezavantajele generale ale acestui VAS si atit.

M-as fi asteptat la un raspuns mai elaborat si detaliat, pe masura experientei si cunostintelor tale vaste pt ca doar nu degeaba esti unul dintre cei mai experimetati si buni designeri de amplificatoare de aici de pe forum.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări