Vizitator Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 De curiozitate sa vedem ce traf foloseste si DjLeco la V2mini in conditiile in care puterea de iesire este relativ apropiata de SARA-2016...2x500VA ? Exact, eu intotdeauna supradimensionez alimentarea, filtrajele cit si etajele finale. Unul dintre secretele succesului garantat, atit al realizarii cit si placerii auditive a clientului. Nimic nu este mai urit ca atunci cind ai un peak de putere, ca ampliful sa se "inece", si nimic nu este mai frumos cind clientul zice, Woaw, cum a sunat pasajul ala, iar eu sa ii spun sint abia la 60-65% din putere, si sa ii mai dau nitel pe acelasi pasaj. Sper ca-ti dai seama ca-mi ceri chestii ilegale... Ai cumva editia a doua? Eu nu am mai gasit-o in magazin cind am fost pe-acolo si nici pe torenti. Nu, din pacate nu am nimic din ele. Daca nu se poate, nu se poate, asta este... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Nu, din pacate nu am nimic din ele. Daca nu se poate, nu se poate, asta este... Cereri de astea nu se fac pe public, asta incercam sa-ti sugerez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) Pai am incercat inainte sa trimit PM, si nu se poate... De aia am insistat aici. "The member sesebe cannot receive any new messages" Editat Noiembrie 25, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
sebi_c Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 SA inteleg ca folosirea unui traf supradimensionat e o solutie de top obtinuta dupa ani greu de studiu individual? E o zicala, inginerie nu e sa faci un pod care sa reziste. Ingineria e sa faci un pod care abia sa reziste. ... Adevarat! Un traf de iesire trebuie optimizat sa poata furniza energie cat este necesar. Daca era un traf de iesire mai era o scuza pentru a asigura o inductanta de pierderi scazuta si un raspuns bun la frecvente joase. Altfel, clasa A la un PP este un moft fara acoperire logica. O boala grea si la lamparii audiofili, unde reactia negativa globala este o chestie inutila care le fac amplificatoarele mai proaste. Un amplificator care se ineaca nu are reactie negativa, sau daca o are e pentru decor! Link spre comentariu
vlad228 Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) Buna seara!Am incercat si eu sa proiectez o varianta de cablaj pentru sara. O atasez aici si va rog, daca se poate, sa veniti cu sugestii referitoare la dispunerea componentelor si la rutarea traseelor. Este dublu strat si realizat in eagle. Momentan nu am trecut valorile componentelor, iar numarul lor nu este acelasi cu cel din schema de aici ci este cel dat de eagle.Va multumesc pentru sugestii.P.s. cum as putea adapta pentru reglarea volumului un potentiometru de 100k (am gasit potentiometru cu motor doar valoarea aceasta). Va multumesc! pcb sara.pdf schema sara.pdf Editat Noiembrie 25, 2016 de vlad228 Link spre comentariu
clausnc Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) https://postimg.org/image/vp6a8h0n1/ https://s22.postimg.org/4ekz0jxq9/WP_20161126_18_05_06_Smart.jpg Nu e rutata corect alimentarea +/- pentru etajul de intrare. (practic va fi nefiltrata de condensatorul de dupa rezistenta). Nu m-am uitat dupa alte greseli dar asta e una de baza vazuta la o prima vedere. Vezi pe schita postata cum se ruteaza separat fiecare circuit in parte. Se poate integra si pentru SARA acest etaj buffer de energie ;am explicat anterior de ce prefer aceasta varianta. Masa se poate trece la mijloc iar pentru cablaj pe o singura parte se pot pune rezistente pentru filtrare r-c sau strapuri in caz ca nu se doreste. Editat Noiembrie 26, 2016 de clausnc Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Cum se pun aceste poze sa fie vizibile in pagina? Se copiaza link-ul din dreptul Thumbnail for forums si apoi se pune aici pe forum Link spre comentariu
vlad228 Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Am revizuit cablajul si, sper eu, e mai bine acum. Atasez revizia 1 a cablajului proiectat de mine si silk-screen-ul pe care se vad mai bine valorile componentelor si astept in continuare pareri. Va multumesc anticipat pentru idei. SARA REV1.pdf SARA REV1-SILK.pdf Link spre comentariu
sk24bpo Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 https://postimg.org/image/vp6a8h0n1/ https://s22.postimg.org/4ekz0jxq9/WP_20161126_18_05_06_Smart.jpg Nu e rutata corect alimentarea +/- pentru etajul de intrare. (practic va fi nefiltrata de condensatorul de dupa rezistenta). Nu m-am uitat dupa alte greseli dar asta e una de baza vazuta la o prima vedere. Vezi pe schita postata cum se ruteaza separat fiecare circuit in parte. Se poate integra si pentru SARA acest etaj buffer de energie ;am explicat anterior de ce prefer aceasta varianta. Masa se poate trece la mijloc iar pentru cablaj pe o singura parte se pot pune rezistente pentru filtrare r-c sau strapuri in caz ca nu se doreste. ???????? De ce sa nu fie filtrata tensiunea etajului de intrare ? Eu nu vad nicio greseala. Link spre comentariu
Vizitator ManelistuVintigi Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 http://www.diyaudio.com/forums/parts/270676-nichicon-muse-es-bipolar-caps-measured-120db-thd-140db-imd.html Link spre comentariu
sk24bpo Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 http://www.diyaudio.com/forums/parts/270676-nichicon-muse-es-bipolar-caps-measured-120db-thd-140db-imd.html Daca vrei doar THD scazut, amplificatoarele compozite sunt o solutie, dar unii nu accepta un slew-rate de numai 12V/us si o banda de doar 80khz.... Depinde de ceea ce se doreste. Link spre comentariu
Vizitator ManelistuVintigi Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 adica ce vreai sa zici?!... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Initial credeam ca te referi la amplificatoarele compozite dar apoi am observat ca era vorba despre condensatoarele serie de pe calea de semnal. Scuzele mele Editat Noiembrie 27, 2016 de RaimondAudio Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Pana la urma care este solutia optima pentru condensatoarele de intrare ? Bipolari inseriati, electrolitici inseriati, mkt, mkp, etc ? si cam ce modele sunt in preturi rezonabile, nu din cei la 1800 lire sterline bucata. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Orice electrolitic bipolar simplu , 2 electrolitici spate in spate , MKP , MKT , cam orice plastic. Link spre comentariu
Postări Recomandate