Vizitator sapte77 Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 sint la prima masina si sa avea nevoie de ajutor x= Axa de precizie rectificata de 20mm Toleranta h6 Rulment linear in carcasa TBR20 transmisie curea Tcu pas 5y= igus DryLin ® ZLW - 1040 axa cu curea dințată 2000mnz=Axa de precizie rectificata si calita de 12mm surub trapez 16x4Exaustare turbinaelectronica drivere IMS IB 106 6 amperimotoare nema 34 5.9 N X 2.O N Y 23 1.9 N Zsursa 48 v 600wthc proma plplasma pawermax 1000 cu probleme Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Bun, si care este ajutorul pe care-l vrei? Link spre comentariu
Vizitator sapte77 Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 am probleme la conectarea electronici nu inteleg nimic in acest domeniu daca ma puteti ajuta eu va platesc pentru acest lucru ma bucur ca in sfirsit mi-a raspuns si mie cineva si acest cineva face parte din favoriti mei de pe acest forum Link spre comentariu
fanefane Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Si ai un Domiciliu , sau e secret ? Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Pai pune electronica aici, sa vedem ce limba vorbeste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum