300B SE Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Pentru dl ValdVad ca aveti acolo un radiator de aluminiu. Nu se vede ce anume ai conectat pe el. Poate ne dati niste lamuriri.Multumesc!PSArata super amplificatorul dvs. Link spre comentariu
Vizitator vlad34 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Vad ca aveti acolo un radiator de aluminiu. Nu se vede ce anume ai conectat pe el. Poate ne dati niste lamuriri.Multumesc!Pe radiator sunt rezistentele din catodul GM70.Pentru a ajunge la 120 mA am stabilit 670 ohmi in catod iar tensiunea anodica este in jur de 1000V. In consecinta rezistentele disipa ceva caldura.Fiind pozitionate langa GM70 care la randul ei disipa caldura , chiar un radiator mai mare ar fi indicat sau montat la exterior Link spre comentariu
Vizitator vlad34 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Am insotit GM-70 cu niste boxe echipate cu difuzoarele AD5200 M. In ciuda varstei si a aspectului , e o experienta pe care o recomand oricui,Un astfel de difuzor insotit de lampi , cel putin mie ,mi-a schimbat mult perceptia despre sunet.O camera dificila , o constructie a cutiilor care te face sa zambesti....au devenit inconveniente marunte pentru aceste 2 super difuzoare. Link spre comentariu
pusttiu Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 diseara le ascult si eu? oare suna mai bn decit jamo concert 11? Link spre comentariu
pusttiu Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 am fost ,am ascultat si chiar mia placut. un sunet deschis, amplu si f detaliat.suna chiar mai bn decit cele jamo.....poate astea au putin prea multe inalta, sau prea tipatoare.sincer mi-ar place o pereche sa am in casa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum