Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GM70 SE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vlad34

Vad ca aveti acolo un radiator de aluminiu. Nu se vede ce anume ai conectat pe el. Poate ne dati niste lamuriri.Multumesc!

Pe radiator sunt rezistentele din catodul GM70.Pentru a ajunge la 120 mA am stabilit 670 ohmi in catod iar tensiunea anodica este in jur de 1000V. In consecinta rezistentele disipa ceva caldura.Fiind pozitionate langa GM70 care la randul ei disipa caldura , chiar un radiator mai mare ar fi indicat sau montat la exterior
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator vlad34

Am insotit GM-70 cu niste boxe echipate cu difuzoarele AD5200 M. In ciuda varstei si a aspectului , e o experienta pe care o recomand oricui,Un astfel de difuzor insotit de lampi , cel putin mie ,mi-a schimbat mult perceptia despre sunet.O camera dificila , o constructie a cutiilor care te face sa zambesti....au devenit inconveniente marunte pentru aceste 2 super difuzoare.

post-50597-139829516344_thumb.jpg

post-50597-139829516351_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări