homer Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Buna ziua. Acum 2 zile am dat bateria jos de la o cheie FORD pentru a verifica ce tensiune are. Cand am deschis cheia pentru a ajunge la baterie mi-a cazut capacul de la rezonator. Am pus bateria la loc si m-am dus pentru a face proba la masina. Nu a mers asa ca am incercat sa o programez, dar surpriza, dupa ce intru in modul de programare la masina, ar trebui sa apas orice buton pe cheie si sa aud un beep cum ca ar fi programata. Nu s-a auzit nimic asa ca am presupus ca e de la capacelul de la rezonator. E posibil sa fie de la asta, daca se desprinde capacul sa nu mai functioneze ? Pe capac scria EPCOS R750 e de 433.92MHZ. Pentru ca nu am gasit datasheetul pentru aceasta am presupus ca R727 e acelasi pentru ca are acelasi dimensiuni 5X5mm si tot 8 pini. Cum as putea sa testez sa vad daca e bun acel rezonator, e posibil ? Daca as vrea sa il schimb i-as putea pune de exemplu asa ceva http://www.adelaida.ro/sr433.92m-smd55-saw-433.92.html ? Ce altceva ar mai putea avea inafara de asta ? Alte detalii in legatura cu circuitul nu stiu sa va dau, doar daca ii fac vreo poza. Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum