Adrian Luben Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 Sper sa nu supar pe nimeni prin cererea urmatoare: As zice sa punem mai multi "umar de la umar" (bani), sa stringa cineva banii(de ex. Vasile, fiindca e de incredere) si sa cumparam licenta unei variante de Eagle. Si astfel rezolvam toate problemele si cu dimensiunea cablajului, si cu erorile, etc... Astfel ne strangem mai multi, trimitem banii prin mandat lui Vasile, el ii starnge si cumparam o varianta de licenta (bineinteles daca e de acord Vasile (scutindu-l de taxe pe el)), si vom folosi licenta numai in scop personal si numai cei care au pus bani, si fara a o publica. Astept si parerile voastre.. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 Ok pai am inteles ca Vasile nu are voie sa faca asa ceva asa ca daca e altcineva? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 versiunea free o poti folosi la placi de 10/8 cm dar faza e ca desi vei avea o licenta full tot nu o sa poti deschide fisiere facute cu un soft piratat. Link spre comentariu
Vizitator dj_radu Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 cea mai convenabila licenta este cea de 125$ , Non-Profit License si care este limitata la 160x100 mm . cati dintre voi castiga 4-5 mil din proiectarea de pcb ca sa merite licenta ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 1, 2006 Partajează Postat Iunie 1, 2006 pt Eagle ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/4.16 ... g-4.16.exe pt rest http://electronix.ru/forum/index.php?ac ... st&id=3648 Personal lucrez cu Sprint layout,dar merge oka si Diptrace free,e mai simplu ca Eagle. Link spre comentariu
Bala Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Este f buna ideea.. si sa o inregistram pe numele forumului.... :partyman: Ar fi ceva frumos dar nu stiu cat de realizabila este. Adica oare Eagle nu se conecteaza si el la net si serverul central sa vada ca sunt deschise un numar relativ mare de oameni care utilizeaza aceiasi cheie de Eagle etc ?Intreb si eu...Ce ma disprea pe mine si ma pune pe ganduri e ca poti lucra cu o licenta pirat dar cand ti-e lumea mai draga te lasa si iti apare mesajul de 2 lei.Este o strategie a lor sa faca asta sau ... dureaza pana cand se conecteaza la net, pana cand "vede" licenta pirat etc... Link spre comentariu
Vizitator dj_radu Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 incearca si tu alt soft "aranjat" care nu da erori de 2 lei , nu e mai simplu ? Link spre comentariu
Bala Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 ncearca si tu alt soft "aranjat" care nu da erori de 2 lei , nu e mai simplu ?Aici din pacate nu am fost inteles prea bine sau nu m-am exprimat eu in ... cuvinte :rolleyes: Imi place EAGLE si il folosesc zilnic la servici unde am licenta NU da erori ... este cei drept cam ciudat cand dai copy cu cut :rolleyes: si mai sunt alte exemple dar dupa ce te obisnuiesti este de departe cel mai bun...cel putin pentru gustul meu. Este foarte bine facut, mic , elegant tot ce vrei.Sincer ador Eagle. La mesajul de 2 lei ma refeream la acel mesaj care iti spune ca ai copie ilegala....nu la erori.Am avut acasa o astfel de copie si m-am ars. Am pierdut munca de o saptamana.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum