Bamse Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Daca as programa in C as incerca aici programez cu ProtonBasic si FlowCode. In "mini" aplicatiile mele nu am trecut de 85% din capacitatea unui 16F877. Am "aruncat ochii" peste un asm de Frecventmetru :smt017 sunt cateva pagini de cod :smt024 si sa scri atata cod fara bataie de cap este de admirat. :goodman: Link spre comentariu
Jules00 Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Ce ziceti de mikroC? Eu il folosesc pt. un proiect de faculta si PIC16F84 merge 'struna' cu el...implementezi usor functii, tabele, interceptezi intreruperi faci practic tot ce stie sa faca C-ul...Cat despre cata memorie 'mananca' se poate trage o privire in fisierul .asm unde se translateaza fiecare instructiune C in asm. Codul este chiar optim. Nu mai pun la socoteala ce poti scrie in mikroC (interfatari LCD, ADC, eeprom, ethernet, USB etc etc) Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 USB pe 16F84 nu cred ca se poate, din cate stiu eu nu are suficienta putere de calcul, indiferent de limbaj. Link spre comentariu
Jules00 Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 nici ethernet nu poate....dar vorbesc de alte procesoare din familia PIC ce poseda mai mult ROM... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum