andrey Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Stima tuturor !!! Am o intrebare in legatura cu matritele universale de bga ! Daca ;a folosit cineva asa ceva si s-a potrivit la simetria placutelor adica aria exterioara si cea interioara !!! Adica,e functionala in pas sau nu ? CU STIMA !!! Link spre comentariu
nibi Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 la ce te referi cand spui arie exterioara si interioara?Pasul matritei trebuie sa se potriveasca cu pasul bga-ul ce vrei sa il rebiluiesti. Link spre comentariu
andrey Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 STIMA !!! Deci, vreau sa plumbuiesc un bga! Intrebarea este daca suprapun matrita cu pasul corespunzator ,daca se potriveste in geografia fagurelui[padului] !!! VA MULTUMESC TUTUROR !!! Link spre comentariu
mastodontu Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 pai intri pe net, cauti datasheet-ul bga-ului si acolo gasesti tipul de capsula si mai multe informatii legate de cum ii zici tu "pas" desi pasul se foloseste la filete.cu aceste informatii iti alegi apoi sita. Link spre comentariu
schukaru Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Te chinui cu astea universale.La cipuri mici merge dar la cele mari e un pic mai greu,conteaza si gosimea materialului din care e facuta sita.Am doua site de 0,5 cu acelasi pich si una e mai grosa una foarte subtire,cu cea grosa merge mai bine Link spre comentariu
andrey Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 STIMA TUTUROR !!! Deci,tot ce este important,este daca liniile si coloanele se potrivesc la suprapunerea matritei pe fagurele existent la suprafata exterioara si interioara a padurilor; ca sa stiu daca, sita este compatibila ca vreau sa cumpar un set !!! VA MULTUMESC TUTUROR !!! Link spre comentariu
mastodontu Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 nici dumneata nu stii ce ai scris acolo. vai de steaua ei de gramatica!acum, vrei sa stii daca sita pe care vrei sa o cumperi se va potrivi la bga-ul pe care il ai ? Link spre comentariu
schukaru Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 ciudata aranjarea pad-urilor, pune o poza mai claravrei sa folosesti bilute sau pasta? Link spre comentariu
andrey Postat Septembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2012 STIMA SI RESPECTELE MELE TUTUROR !!! Va rog sa ma scuzati daca am greseli gramaticale sau de exprimare; lipsa-i scoala !!! Deci referitor la matrita, ca-sa o pot folosii cu pasta sau cu bile !!! SCUZE SI MULTUMIRI !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum