Marius84 Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Buna ziua!Asa cum si titlul spune, am probleme cu afisajul la acest laptop, respectiv pe treimea inferioara a display-ului nu se vede nimic, indiferent de rezolutie sau daca este in BIOS.Am probat pe portul vga cu un monitor extern si se vede ok. La usoara torsionare a display-ului, pe portiunea unde nu se vede nimic, apar unele linii si se modifica luminozitatea. Am miscat si de pamblica si nu se simte nimic.Ce ma deruteaza este faptul ca linia care desparte cele doua zone de pe display este perfect dreapta si afisajul nu prezinta urme de lovituri, etc.Ce parere aveti, sa cumpar display, sau problema este din alta parte?Atasez foto atat cu cod display, cat si cu manifertarea problemei. Multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro& ... 80&bih=885 Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Am urmat adresa indicata, doar ca nu am inteles prea multe. Este o discutie despre pinout....Poate imi scapa mie ceva?Imi indicati un eventual inlocuitor? Am gasit display pe okazii, 160 lei. Link spre comentariu
Spammer Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Am urmat adresa indicata, doar ca nu am inteles prea multe. Este o discutie despre pinout....Poate imi scapa mie ceva?Imi indicati un eventual inlocuitor? Am gasit display pe okazii, 160 lei.Pretul este destul de ok Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Buna seara!Revin cu rezolvarea, respectiv am schimbat display-ul si acum functioneaza ok.Multumesc tuturor! Si eu consider ca pretul a fost destul de ok, transport gratis, chiar daca a fost prin posta romana.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum