Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

abkant si ghilotina

pannovy

Postări Recomandate

Doresc sa imi construiesc un abkant si o minighilotina pentru taiat si indoit tabla de aluminiu de grosime max 1,3mm pentru dimensiunea foii de tabla de L=350mm si latime 250mm, cu care care sa pot efectua indoiri la 15, 30, 45, 60 si 90 grade. Ideal ar fi ca acestea sa le pot monta si demonta pe un blat de masa cu rigidizare gen menghina portabila.Detine cineva schite in acest sens? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pannovy

5

• miron1947

3

• maxxim33

1

• Dan57

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, am citit mesajul si mi-am adus aminte ca exista o firma care expune asa ceva la Sala Palatului, langa "taraie tava", chiar la intersectia cu Luterana si Stirbei Voda. Daca nu cumperi macar vezi scula si te orientezi. Succes. :rade:

Link spre comentariu

presupun ca lamela rabatabila ar puea fi făcuta din cornier laminat dar lamela de presare sub care se introduce tabla nu e prea subtire la cornier de 50mm... Din cate am vazut cel putin o latură are cantul frezat la 45 grade . Ma gândesc ca ar trebui facuta din material gen platbanda de minim 10mm sau chiar 20mm din care pe o grosime de 10mm sa se faca frezarea la 45 grade... e prea groasa? cealalta parte a platbenzii ar putea fi folosita ca parte fixa a unei ghilotine de 250mm cu care sa poti debita aluminiu si sticlotextolit pt cablaje? Nu stiu cum trebuie ascutite falcile la o ghilotina... ceva idei?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări