kiwi Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Buna,tuturorVreau sa fac acest proiect:http://www.vermontficks.org/datalog5c.htmCine ma poate ajuta cu transpunerea din cod C in fisier hex.Multumesc de atentie Link spre comentariu
Ticu Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Si eu tot in faza asta m-am oprit cu ceva timp in urma. Dau si eu un rand de bere pentru hex. Link spre comentariu
MatyC Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Incercati varianta asta de hex. Nu m-am complicat prea mult dar sper sa functioneze. dataloger.zip Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Off topic: Transpunerea din C (cod sursa) in HEX (cod masina) se numeste compilare. Link spre comentariu
kiwi Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Multumesc ,"MatyC"-o sa-l incerc sa vad cum functioneaza.P.S.-Compilarea din C in hex se poate face si cu matlab 8.20 ?sau numai cu compilatoare dedicate precum PICC-Lite v9.50Daca da exista vreun tutorial cum se face in Matlab ??? Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Doar programe dedicate (numite compilatoare).La o adica, banuiesc ca se poate crea un compilator si in matlab. Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Daca da exista vreun tutorial cum se face in Matlab ???Nu-ti trebuie nici un tutorial (se instaleaza mplab, se instaleaza picc, se executa mplab plugin-ul si gata), numai ca picc nu te ajuta la proiectul asta pentru ca programul e scris in ccs (cel putin asa se lauda autorul la el pe site):Projects using Microchip PICmicro® MCUs written in and featuring CCS C code Link spre comentariu
Ticu Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Multumiri dlui @MatyC.A mers in buna parte, pana la scrierea/citirea memoriei.Adica trece prin tot meniul si toate setarile, afiseaza corect tensiunea pe LCD, intra in meniul de vizualizare (citire pe LCD) a datelor, dar valorile gasite aiurea (de exemplu 0,00V 2,74V 330,2 etc. pentru 1,00V real).Am asteptat pana am gasit 24LC128, ca sa fie exact tipul indicat, dar nu s-a imbunatatit nimic.Se vad trenuri de impulsuri pe SCL si SDA, dar nu am osciloscop cu memorie sa le analizez.MAX235 nu l-am gasit si nu este montat, oricum era etapa ultima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum