Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help,convert C to hex.file

kiwi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kiwi

2

• godFather89

2

• Ticu

2

• MatyC

1

Top autori în acest subiect

Multumesc ,"MatyC"-o sa-l incerc sa vad cum functioneaza.P.S.-Compilarea din C in hex se poate face si cu matlab 8.20 ?sau numai cu compilatoare dedicate precum PICC-Lite v9.50Daca da exista vreun tutorial cum se face in Matlab ???

Link spre comentariu

Daca da exista vreun tutorial cum se face in Matlab ???

Nu-ti trebuie nici un tutorial (se instaleaza mplab, se instaleaza picc, se executa mplab plugin-ul si gata), numai ca picc nu te ajuta la proiectul asta pentru ca programul e scris in ccs (cel putin asa se lauda autorul la el pe site):

Projects using Microchip PICmicro® MCUs written in and featuring CCS C code

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Multumiri dlui @MatyC.A mers in buna parte, pana la scrierea/citirea memoriei.Adica trece prin tot meniul si toate setarile, afiseaza corect tensiunea pe LCD, intra in meniul de vizualizare (citire pe LCD) a datelor, dar valorile gasite aiurea (de exemplu 0,00V 2,74V 330,2 etc. pentru 1,00V real).Am asteptat pana am gasit 24LC128, ca sa fie exact tipul indicat, dar nu s-a imbunatatit nimic.Se vad trenuri de impulsuri pe SCL si SDA, dar nu am osciloscop cu memorie sa le analizez.MAX235 nu l-am gasit si nu este montat, oricum era etapa ultima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări