Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problemă hard

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Salut, aveți vre-o idee de ce se incinge hardul la un laptop în draci? temperatura medie e de 48 grade. El stă pe birou, dacă stau cu el în pat ajunge la 53. L-am desfăcut, l-am suflat de praf tot la fel. Oare dacă găuresc cu niște găuri de 3mm capacul de la hard ca să aibă o bună ventilație e ceva? Laptopul e un MSI.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad Mihai

6

• FLORIN IORDACHE

3

• japan

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut ! Sa stiti de la mine ca la aproape toate laptopurile cam asa sunt temperaturile la hdd-uri,nu sunt ca la pc-uri. :da Da puteti sa-i dati niste caurele la acel capac care vine la hdd-u pentru ca nu este ceva rau,adica mai bine poate sa fie, dar mai rau nu cred ca este. Succes !! :101

Link spre comentariu

Deci e ceva normal cu cei 50 de grade la un hard după o oră de funcţionare? la mine la hardul de pc după 40 grade la hard îmi fac griji. la 45 mi-au plecat 2 în măsa.

Link spre comentariu

Deci asa cum v-am spus nu va faceti griji pentru ca nu aveti de ce,pentru ca este o temperatura normala pentru un hdd-u de laptop.Dar daca puteti sa-i faceti chestia aceia cu gaurele pe acel capac nu este de loc rau este ff bine . :daSucces !!

Link spre comentariu

Nu iti face griji laptopul meu se incalzeste de nu pot sa tin mana pe el ,nici la hdd,nici in zona la procesor ....si functioneaza fara probleme nu se blocheaza nimic ...!

Link spre comentariu

v-a fi ceva mai mult expus la praf dar îmi asum riscul.

Nu este musai nevoie ca sa-i dati gaurele la acel capac pentru ca merge si asa....cum va mers pana acum pentru ca nu este o temperatura mare,asa cum v-am mai spus .Uitati hdd-ul de la pc-ul meu are 40 de grade la ora aceasta,daia v-am tot spus ca nu este mare temperatura la acest hdd-u de laptop pentru ca are un spatiu foarte mic pentru racire acolo unde este el. Deci stati linistit si calm pt ca nu sunt probleme. :da O zi buna va doresc !!
Link spre comentariu

Salut, aveți vre-o idee de ce se incinge hardul la un laptop în draci? temperatura medie e de 48 grade. El stă pe birou, dacă stau cu el în pat ajunge la 53. L-am desfăcut, l-am suflat de praf tot la fel. Oare dacă găuresc cu niște găuri de 3mm capacul de la hard ca să aibă o bună ventilație e ceva? Laptopul e un MSI.

Buna ziua. La fel am patit si eu, dar pentru a mai scadea temperatura am montat sub el un sistem de racire (http://www.google.ro/search?q=racitoare ... 80&bih=661) ceva de genul asta. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări