cococosmin Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 buna ziua,am o statie dual cr 1780 si am o problema:stau si ascult muzica indiferent de volum..se aude un pocnit in boxe si apoi actioneaza releul sta cateva secunde si apoi iar actioneaza si dupa functioneaza.uneori face o data la 2-3 minute iar uneori o data la cateva ore.si de cand a inceput sa faca asa displayul pe care afiseaza ora palpaie cateodata. Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Ai ceva lipituri/contacte imperfecte. Poti sa incepi de la alimentare sa verifici si sa refaci lipiturile.Eu as incerca sa lovesc usor sau sa misc placa si piesele de pe ea cu un obiect non-conductor in timp ce merge statia. Poate asa gasesti unde este problema. Ar fi bine sa folosesti niste difuzoare de proba ca sa nu-ti strici boxele bune. Link spre comentariu
cococosmin Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 se pare ca am gasit mai multi tranzistori care au contacte imperfecte.ii voi lipi dupa ce voi reusi sa dau jos placile ca sunt prinse cu niste cleme pacatoase Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum