Adrian Luben Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 Va salut! Imi cer scuze daca mai este postat in alta parte dar nu am gasit, asa ca va rog sa-mi explicati si mie cum pot sa scap de eroarea respectiva in eagle 4.13. La inceput fisierele au mers perfect, dar dupa un timp imi tot da eroarea respectiva "Load error 293 on file..." . Tare as vrea sa stiu ce e de vina.. :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 Licenta e de vina ) Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 24, 2006 Autor Partajează Postat Mai 24, 2006 Si nu pot face nimic in aceasta privinta, macar sa nu pier fisierul cu schema (ca m-am muncit ataaaaaaattt.....)? Link spre comentariu
danb1974 Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 Tot ce pot sa-ti spun e ca eagle salveaza in fisiere ultimele 4 licente folosite, asa ca daca te pune necuratu' sa salvezi cu un eagle spart... Link spre comentariu
Vizitator xebbmw Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 salut,exista un soft numit eagle legalizer. ce poti face cu el? il instalezi si te poate ajuta sa deschizi fisiere eagle care au fost create cu o versiune neinregistrata de eagle.spor la google. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum