FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Va salut ! Am si eu doua tv-uri si nu prea stiu ce telecomenzi sa le cumpar.Tv-urile sunt urmatoarele : Tv Daewoo model K21T1T/S si Tv Delton model 5571TXT/E la acest tv Delton eu cred ca sa-r potrivi telecomanda np51. Dvs ce parere aveti ? Astept raspuns ! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Spune procesoarele Florine si la Daewoo sasiul care este trecut pe placa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Va salut domnule Dan cod ! Ne pare ff rau ,dar nu va putem da mai multe datalii despre aceste tv-uri pentru ca nu sunt la noi tv-urile. Clientul ne-a dat numai ce a gasit si el scris pe spatele lor,adica pe capacele lor. O zi buna va doresc ! Mai asteptam !! Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 R28B03(Daewoo) si NP51 sau TP156C(Delton) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Multumesc mult domnule Tehtronics ! Va raman dator de o cinste . :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum