Vizitator smileybest Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Am si eu o intrebare ce amplificator sa aleg intre jvc Ax-2 si kenwood kr-a5010 va multumesc si astept un raspuns! Link spre comentariu
Vizitator smileybest Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 imi raspundeti si mie? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Ambele sînt problematice din cauza unor circuite care nu se găsesc, dar JVC are avantajul că se poate modifica uşor ptr eliminarea VC5022. Puterile sînt comparabile, sarcini numai pe 8 Ohmi (nu 4 Ohmi). Link spre comentariu
Vizitator smileybest Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 ms de raspuns insa mi se pare ca jvc”ul se aude mult mai bine decat kenwood”ul la capitolul fidelitate cat despre putere mi se pare insesizabila le”am testat pe amandoua cu aceleashi perechi de boxe si chiar mi sa parut ca se aude mai tare jvc”ul ,ms mult de raspuns oricum. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Eu am comentat doar schemele, sunetul depinde cum îl percepe fiecare, pe boxele proprii.În final, orice amplif trebuie îngrijit ca să ne bucurăm de el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum