Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tina Pro v6.008 The complete electronic lab

BRANCA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

6

• Tavi

5

• dalu

4

• junior

2

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Se sapa!Baietii cu linkul inca nu mi-au raspuns![mai astept totusi...]

Am gasit si un link pe emule,dar eu fiind in spatele unei retele am viteza f mica.De aici nu am reusit sa descarc decit 34m din 46m in doua zile si in ritmul asta mai dureaza!...

Daca cineva e mai rapid la download sa intre la http://board.verycd.com/t129541.html.E un link de emule pt arhiva de 46M [iso].

Oricum n-am uitat si in plus ma si enerveaza chestia asta.N-am luat pina acum niciodata teapa pe unde circul!

Link spre comentariu

ce face programul asta ? cred ca il am eu pe undeva pe hard ... daca il gasesc vi-l pun pe un site de upload ca sa il luati

@TARA, ar fii grozav daca ai uploada softul ala, bineinteles in ideea ca-l mai ai . :prayer: :prayer:
Link spre comentariu

Am reusit sa testez TinaPro , da sunt foarte nemultumit de ea .Simularea pe care o face este de tot rah....ul .Se impiedica chiar si cu o banala punte de diode si 2 condensatori , am incecercat sa simulez si 2 amplificatoare da nu au vrut sa functioneze corect nici din ruptul capului.A mai intalnit cineva astfel de probleme ?O fi de la Windoze sau alceva de prin el ca Tina nu zice nimica ?

Link spre comentariu

Eu nu am reusit inca sa o desc de pe emule! Trebuie sa folosesti baza prog de date si pt utilizare neaparat trebuie sa vezi tutorialele de mai sus [unde am pus linkul].Cred ca se fac unele setari cu modele spice,inclusiv configurari pt surse semnal,ap masura etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări