Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor pls!!! pt pic-uri

Vizitator mariusp

Postări Recomandate

Vizitator mariusp

Sunt nou in lumea pic-urilor si as vrea si eu niste sfaturi. Vreau sa fac o placa de achizitie cu pic cu 8 canale pe care sa o conectez la calc si sa prelucrez datele in labview. Ce pic e mai bun? in ce program trebuie sa fac programarea pic-ului? A mai facut asa ceva cineva? Ma poate ajuta cineva cu niste scheme?Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

pai ia mai intai si studiaza o documentatie de pic cum ar fi a lu 16F877 care are si A/D-uri si apoi o sa sti ce pic iti trebuie si ce ii lipseste celui studiat. De programare mai intai iti dai seama ce ti s-ar potrivi (C, Basic) si apoi cauti pe net ca sunt o gramada. Dupa aceea schemele vin de la sine. Nu vreau sa te iau de sus dar daca zici ca esti incepator iao cu inceputul . Eu unul asa am inceput. Programez cu ProtonPicBasic de la crownhill dar mai este si Microbasik si multe altele . Si nu ai mentionat daca vrei sa faci achizitie de semnale digitale sau analogice, daca sunt analogice ce fel de semnale, daca sunt f. mici altfel sta treaba, fi si tu mai explicit ca sa te poata ajuta lumea . Hai spor la citit :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări