Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor confectionare antena 3g orange banda 2100mhz

Vizitator aurica_iorga

Postări Recomandate

Vizitator aurica_iorga

Am o problema legata de semnalul telefonic la munte. Dar sa incep cu inceputul. Am achizitionat un modem cu wireless bytton topex, iar in pachet nu mi-au pus antena. la inceput nici nu am cautat atent dupa antena. Acum am nevoie de antena sa conectez modemul la linia telefonica, sa am internet acasa. Am cumparat o antena auto de 2100mhz, dar semnalul prins de antena este undeva la 5/30- max 9/30 cum arata diagnosticul modemului. Pe telefonul mobil nu este problema, ma conectez usor cu el la internet si convorbiri, dar cu acest modem am problema. Am incercat cu un alt modem mai ieftin de la orange, acela cu wifi incorporat de la Huawei cu max 4 comp conectate. Sunt la circa 10 km de releul celor de la orange, semnal pe telefon in casa 3 linii din 5, iar in curte full. Banda de frecventa este de 2100mhz. Am citit in forum ca au mai fost incercari de antene reusite. Va rog un sfat, vreau sa-mi fac o antena pentru modemul asta(ma roade foarte tare, modemul are centrala telefonica,suport ip camera si webcamera, etc. si imi rezolva multe probleme chiar si cand nu sunt acasa).Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu42

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări