Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare micro camera video

Vizitator danubio

Postări Recomandate

Vizitator danubio

Va salut ! Nu ma pricep la electronica decat in masura in care utilizez un aparat si in alta parte nu prea am gasit un raspuns pertinent asa ca am zis ca poate aici exista cineva care doreste sa-mi dea si mie un sfat .Dilema cu care ma confrunt este urmatoarea :

Doresc sa cumpar o micro camera video ce se afla acum pe net disimilate in diverse obiecte banale cum ar fi :telecomanda ,breloc,pix etc si care filmeaza chiar hd.

Am sapat mult pe internet si am gasit cateva modele insa din cate se pare toate au o hiba din punctul meu de vedere si anume bateria care se consuma prea repede!Asa ca m-am gandit sa o inlocuiesc pe cea originala cu alta mai puternica. Vreau astfel ca in modul economic pe detectie la miscare sa tina cat mai mult timp cel putin pana la umplerea cardului incorporat. In specificatii se spune ca de regula ele filmeaza cam 90 de minute continuu cinsa pe un card de 16 gb ar trebui sa intre mai mult de atat vand in vedere ca 1gb = 30 min de film si atunci ramane problema acumulatorului care nu tine suficient Cel putin asta inteleg eu si nu pretind ca ma si pricep ! Mai ramane si problema senzorului la miscare cat este de eficient . Obaterie originala cu care vine este de 3,7v si 300 ma aprox iar eu as vrea sa o inlocuiesc cu una de 3,7v si 1000 ma sa zicem ! Credeti ca este posibil fara sa se arda camera ? Are cineva o astfel de jucarie sau a incercat asa ceva ? Orice sfat avizat imi este de mare ajutor si va multumesc mult ! Iata si un link pt. cine doreste mai multe detalii http://www.chucklohr.com/808/

post-69508-139829482974_thumb.jpg

post-69508-139829483005_thumb.jpg

post-69508-139829483008_thumb.jpg

post-69508-13982948301_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7lhe

1

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ca sa fie lamurita treaba,nu exista senzor de miscare in camera. asta e folclor. detectia la miscare o face insasi camera ,mai bine zis softul. e ia ultima imagine ca referinta si orice modificare a imaginii o detecteaza ca si miscare..asta e senzorul minune de care toti pe unde ma duc pomenesc de el..referitor la problema cu acumulatorul,nu este nici un pericol daca o alimentati cu aceeasi tensiune (3,7v). cu cat curentul este mai mare cu atit creste autonomia. puteti pune si la 100 de amperi ca nivel al CURENTULUI,important este sa respectati TENSIUNEA (3,7V).

Link spre comentariu
Vizitator danubio

Multumesc foarte mult pt. raspuns ! deci merg si 1000 de mA tensiunea e importanta inteleg eu ca altfel se arde camera ! ok pe pagina cu linkul meu am vazut ca un englez a inlocuit o baterie cu una mult mai puternica la o astfel de minicamera si el spune ca este ok totul cu exceptia faptului ca acum cardul de 16 gb se incarca full si bateria inca mai tine destul altfel ar fi trebuit sa reincarce bateria. As mai avea o nelamurirre si anume daca bateria originala duce suficient in modul acesta economic cu detectie la miscare incat sa tina pana la umplerea cardului de capacitate maxima ? pt. ca autonomia bateriei in mod normal este de aprox. 90 de min de filmare continua iar 1gb = 30 min film ! deci ea ar umple cam 25% practic din card si dupa care trebuie reincarcata probabil pt. a puea continua. are cineva o parere ?

Link spre comentariu

Cristi71 ti-a zis ca detectia de miscare nu economiseste curent. Camera consuma acelasi curent tot timpul. Detectia de miscare economiseste spatiu in memorie, pentru ca inregistreaza doar cand apar variatii de imagine. Cu un card mare si baterie originala prima se termina bateria. In varianta pomenita de tine, cu baterie de capacitate mult mai mare, a ajuns sa se termine primul spatiul de memorie. Eu as prefera sa pun o baterie cat mai mare, si, din datele tale, pentru 16G memorie una pe la 1500-2200mAh ar fi potrivita. Numai sa aiba loc.

Link spre comentariu
Vizitator Korbu

Daca tot este subiect deschis despre mini camere, am si eu o intrebare.

Am o camera Mini DV MD 80 si ma interesa daca as putea sa o modific cumva ca sa o pot folosi in masina la priza.

Ideea este ca bateria ei este de 3,7V. Cu ajutorul incarcatorului ei nu pot inregistra, doar incarca bateria, iar dupa incarcare tine vreo 2 ore.. as vrea sa o pot folosi si cand este conectata la sursa de curent.. se poate modifica ceva in ea ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări