Vizitator danielpreda Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Salutari. Sunt nou-noutz pe pagina. Forumul este pe cat de interesant pe atat de vast. Am incercat sa gasesc raspuns la propria-mi intrebare cautand prin forum, insa nu am reusit sa gasesc ce imi trebuia. Poate poate cineva sa ma directioneze spre o pagina relevanta. Cunostintele mele in domeniul electronicicii sunt foarte slabe, insa ma pricep cat de cat la electrica. Asadar, iata intrebarea: Ce imi trebuie ca sa pot sa imi construiesc o placa integrata foarte simpla numai cu conectori by-pass. Am reusit sa fac dispozitivul numai electric, insa arata foarte urat si foarte mare. Foarte multe fire, etc. dispozitivul este un gen de swich audio stereo cu doua intrari si doua iesiri si doua intrerupatoare. acum insa ma gandesc sa il fac mai mic si cochet on-board. Ca sa va faceti o idee, iata niste poze aici: http://danutzii.wordpress.com/2012/04/22/4-way-splitter/ Link spre comentariu
radu42 Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Vopsiti cutia sa nu se mai vada "matele" si va avea un aspect profi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum