Vizitator eduardi Postat Octombrie 10, 2004 Partajează Postat Octombrie 10, 2004 Salut !as dori si eu o schema mai simpla pentru o sonerie de telefon fix pentru a o pune afara sa aud din curte cand suna telefonul Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 10, 2004 Partajează Postat Octombrie 10, 2004 ca si idee,eu personal am scos soneria dintr-un telefon cu disc si am montat-o afara in curte... :wink: Link spre comentariu
Vizitator eduardi Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 merci dar eu nu am un telefon cu disc. alta optiune (am doua telefoane digitale farmate ) Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 Topicul trebuie mutat la "Tot ce tine de telecomunicatii". Se gasesc in comert sonerii suplimentare (chinezesti cred) sau poti face cu betaL8205 sau chiar cu 555. Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 pune-ti un al doilea telefon afara , undeva ferit de ploaie si soare , nu va mai trebui sa mergi in casa cand te suna cineva Link spre comentariu
Vizitator Jaxx Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 sau un telefon cordless. cniky: reclama la `vanzari cumparari` nu aici,deci restul mesajului a fost sters :P Link spre comentariu
Arcer Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Vezi ca este un cip specializat: LS1240A si costa 0.3USD la Comet ( de ex ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum