Vizitator marianbossu Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Salutari, am gasit pe youtube un video interesant, . Am gasit si pe la noi chestia asta, care este un tub care se ataseaza la robinet,si costa vreo 30 de lei, dar eu am alte idei in cap si as vrea daca stie, sau are careva schema pentru asa ceva? Mentionez ca are senzor de temperatura, la apa rece se aprinde albastru iar la calda rosu. M-am grabit sa postez si l-am pus gresit, rog un moderator sa il mute la sectiunea leduri. Scuze! Link spre comentariu
DavioForce Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 pai si ai gasit asa ceva la noi in ro? Link spre comentariu
Spitfire Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Se gasesc prin Valea Cascadelor, la magazinele cu articole sanitare, au o mica turbina antrenata chiar de apa ce trece prin teava, ce produce curentul necesar LED-urilor. Link spre comentariu
Vizitator marianbossu Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Se gasesc si pe baterii de ceas din alea mici, dar tubul acela, care se ataseaza este foarte grosolan si as fi vrut sa fac eu sistemul separat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum