Vizitator ady_cojocar Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Buna seara, VA rog sprijin in mufarea microfonului de la o statie DANITA 440.S-a rupt mufa am 4 fire (alb , negru, rosu si masa) dar nu stiu ordinea de mufare.Am pus foto va rog ajutor.Multumesc Link spre comentariu
YO9IBC Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 http://www.thunderpole.co.uk/microphone ... ta440.html Link spre comentariu
Vizitator ady_cojocar Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 http://www.thunderpole.co.uk/microphone-wiring-danita440.htmlmultumesc frumos, dar sincer nu stiu sa "traduc" ce este TRCAin culorile pe care le am. Ar fi excelent daca ma ajutati si cu ordinea firelorFirele pe care le am sunt:rosu, negru, alb si evident masa.Va multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator ady_cojocar Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Va rog frumos, poate are cineva o statie identica si se uita cum sunt lipite firele. Si azi am fost la alt electronist si tot nu a stiut cum sa le lipeasca cu tot cu schema.....Va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Daca ala e electronist, io ma pusc pe loc!Mice-danita.pdfCulorile vin asa: masa-pin2 alb-pin1 rosu-pin3 negru-pin5Ai grija cum tii mufa, nu sunt convins ca desenul tau este corect. Numerotarea pinilor este in mod normal stantata pe mufa si pinii nu vin in ordinea in care i-ai desenat tu ci ceva de genul 1,2,4,5,3 daca bine imi amintesc...PS Nu era mai simpla o cautare cu google dupa "danita 440 mike" ? Eu asa le-am gasit, primul rezultat afisat... Link spre comentariu
Vizitator ady_cojocar Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Daca ala e electronist, io ma pusc pe loc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum