Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SCHEMA mufa microfon DANITA 440

Vizitator ady_cojocar

Postări Recomandate

Vizitator ady_cojocar

Buna seara, VA rog sprijin in mufarea microfonului de la o statie DANITA 440.S-a rupt mufa am 4 fire (alb , negru, rosu si masa) dar nu stiu ordinea de mufare.Am pus foto va rog ajutor.Multumesc

post-69462-139829481888_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO9IBC

1

Vizitator ady_cojocar

Va rog frumos, poate are cineva o statie identica si se uita cum sunt lipite firele. Si azi am fost la alt electronist si tot nu a stiut cum sa le lipeasca cu tot cu schema.....Va multumesc

Link spre comentariu

Daca ala e electronist, io ma pusc pe loc!Mice-danita.pdfCulorile vin asa: masa-pin2 alb-pin1 rosu-pin3 negru-pin5Ai grija cum tii mufa, nu sunt convins ca desenul tau este corect. Numerotarea pinilor este in mod normal stantata pe mufa si pinii nu vin in ordinea in care i-ai desenat tu ci ceva de genul 1,2,4,5,3 daca bine imi amintesc...PS Nu era mai simpla o cautare cu google dupa "danita 440 mike" ? Eu asa le-am gasit, primul rezultat afisat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări