pop_ady44 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 nu pot sa cred ca va tachinati pe tema cu ce sa scris acest mesaj am o cunostinta o eleva de 16 ani caruia i mai reinstalez laptopul ea a folosit 3 saptamani tastatura virtuala pentru ca grupul de litere edcfrt2345 nu mergeau in urma unui cintact cu lichid pana a sosit o tastatura noua a folosit acea tastatura virtuala si in plus folosind mausul tactil laptopul incauza este un fujitsu siemens exprimo mobile v6535 Link spre comentariu
Vizitator raz007ro Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 miam comandat deja tst pt laptop. pana ajunge il folosesc pe celalalt. samsung np-nc110.ii ok pana imi ajunge tst. da de pe on-screen keyboard am postat. nu am nici o tst de 2 lei pt ca cea mai ieftina ii 12 euro si pe tst laptopului am dat 15eur la ocazii. una noua aici mai ieftina de 47 eur nu am gasit. asa ca nu are rost sami cumpar. domnu' florin raman dator cu o bere cand ajung in tara.de fapt a mea arata asa Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 de fapt a mea arata asa Eee,acum tot cam aia este,numai ca dvs aveti wind......7 instalat pe laptop,iar eu am wind........xp instalat pe pc-u si difera doar interfata la tastatura,dar tot aia face,nu face nici mai mult nici mai putin, nici una dintre ele . :daO zi buna va doresc !!! Ma bucur fff mult ca v-am putut ajuta ! Link spre comentariu
leoncris Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Cand am folosit expresia "de 2 lei" (sau 2 bani) , credeam ca va duce capul ca'i la modul ... figurativ.De regula , cand ai nevoie de ceva ce'ti lipseste , te folosesti de un inlocuitor sa'ti faci treaba , dar , deh ... "asa e unii " ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum