dre Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Am un difuzor de bass Audio System , diametru 31.4 cm , 4 ohmi si cam atat.. El pare de calitate, membrana de cauciuc , con din material ce seamana cu fibra de carbon , a fost legat pe un amplificator ce dadea 4x60 W rms , pe 2 canale legate in bridge , incinta avand spatiul rotii de rezerva. O sa folosesc acelasi amplificator . Vreau sa construiesc o incinta dar nu am datele difuzorului pentru a o putea calcula . Ma gandeam la ceva sealed pentru spatiu ocupat mai mic, dar stiu ca-s mai pretentioase... Link spre comentariu
dre Postat Septembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Dupa lungi cautari , cred ca este vorba de RADION 12 PLUS ,300 W rms . fs = 29 Hz Q ts = 0.32 VAS = 85 L http://www.audiosystem-europe.com/pics_ ... N_PLUS.pdf Intrebarea mea e urmatoarea , in loc de cutie pot sa-i cumpar o incinta tub la acelasi volum ? Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Pare a fi un difuzor chinezesc cu 4 Kg de magnet prost incarcatCe scrie pe el "Audio System" Ca sa ai ia ochii la habarnisti... cred ca bubuie foarte bine in orce cutie mare bass reflex... Link spre comentariu
dre Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 In locul tau taceam si ma uitam pe net de la ce vine Audio-System . Sunt difuzoare germane , produse in Germania , cu o gramada de premii la nenumarate concursuri .. Masina de pe care l-am luat era cumparata din Germania si sonorizarea era foarte foarte buna. Partea proasta era ca in loc de incinta separata se folosise spatiul rotii de rezerva , iar rezerva nu mai avea loc nicaieri. Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 @dreAudio System = Sistem audioGunoiu ala nu respecta nici macar cele mai mici reguli ce trebuie sa le indeplineasca un difuzor de calitate...Scheletele este facut din tabla ambutisata ieftina, iar suspensia care tu spui ca este de cauciuc in realitate este plastic ieftin.. PS: Find difuzor auto aproape sigur are 4 ohmi, ai grija sa nu defectezi amplificatoru cu el, in general amplificatoarele ce are 4 x 60w functioneaza doar pe 8 ohmi. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Aici e sediul firmei Audio System: http://maps.google.de/maps?hl=de&q=bert ... CCMQ8gEwAA Este în drumul meu spre lucru. Daca nu uit, trec diseara pe acolo. Nu de alta, dar pozele din Google de obicei nu sunt actuale. Link spre comentariu
dre Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 E Audio-System firma, am omis eu cratima. Intradevar difuzorul e pe 4 ohmi, masurat personal . Membrana este de cauciuc, , am vazut destule difuzoare si stiu sa fac diferenta intre o membrana calumea si una de compozit ieftin. La schelet nu te contrazic , intradevar se putea face mai strong, dar nu cred ca era nevoie la puterea asta . Constructia generala pare de calitate,inclusiv magnetul . A fost inainte pe aceeasi statie pe care o sa-l montez iar , asadar nu cred ca o sa se arda daca nu s-a ars pana acum . Probabil ce am eu aici este un model mai vechi, pe site-ul oficial se mai regaseste acum doar versiunea black. O sa incerc o incinta sealed , desi nu cred ca va face mare galagie datorita amplificarii slabe ,asta mai mult de curiozitate. Daca nu iese nimic , fac dupa specificatii o incinta reflex, las tubul deoparte, si asa nu se gasesc de calitate de cumparat. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Am trecut pe la sediul firmei. Prea mult spatiu pt productie nu par sa aiba. Din câte am priceput, firma este detinatoarea marcilor Gladen si Mosconi. Link spre comentariu
Vizitator razvan1515 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Tin sa il contrazic si eu pe lucaionut - Audio system, Gladen, sunt toate produse de calitatea foarte buna. Mosconi este gama de varf.Eu am lucrat intro perioada cu importatorul acestor branduri si mi-au trecut prin mana, atat modelele din gama buget, cat si modelele high end, si toate au fost mai mult decat ok.Pe masina aveam un setup cu 2x15" Radion 15 plus, amplif gladen de 1500w, componente pe fata X-ion 130, insonorizant tot de la ei, si suna mai mult decat decent.Ca si productie, doar modelele din gama high end sunt sigur 100% ca sunt produse in Germania. Cele de buget nu cred, dar nu cred ca e asa important pt ca aproape toti producatorii mari, au productia pe china la modelele ieftine. Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Tin sa il contrazic si eu pe lucaionutprobabil nu a gasit inca poze cu ele pe net si a dat-o in offtopic cu alte poze cu marci celebre ca sa nu-si dea lumea seama ca nu stie ce vorbeste.E ceva normal la el,nu va speriati de micul troll Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum