Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Set Difuzoare Sistem 2.1 de 3x40W

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

Vizitator Andrei.Hrubaru

Salut,am si eu o rugaminte :d imi puteti indica un set de difuzoare de 40W pentru un sistem 2.1 (3x40W) preferabil pe 4 oameni, sau macar un site doua pe care sa gasesc produse cu un raport pret calitate cat mai avantajos.multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• Extrem

2

• Sharky

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

da, dar nu neaparat de valorilea astea minime, dar care la valorile astea sa aiba calitate maxima. Acum pendulez intre doua difuzoare pentru bass, cele doua fiind:

Magnat Xpress 12: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Xpress/Xpress_12/

* difuzor subwoofer de 30 cm

* putere nominala: 200W RMS (max 400W)

* impedanta 4 ohmi

* raspuns in frecventa: 20 - 1500 Hz

* SPL: 93 dB

* parametrii Theile-Small:

o Re 3,3

o Fs 27

o Vas 106

o Qts 0,6

o Qes 0,66

o Qms 6,1

o Xmax 10

DLS Classic W308B:

* diametru 8" (20 cm)

* putere: 100 W RMS / 150 W max

* raspuns in frecventa: 30-2000 Hz

* impedanta 4 ohmi

* sensibilitate: 87,1 dB (1W/1m)

* parametrii Theile-Small:

o X-max : +- 5 mm

o Fs: 36,3 Hz

o Re: 3,1

o Qes: 0,45

o Qms: 3,55

o Qts: 0,40

o BL: 7,8

o Vas: 30,5 l (1,08 cuft)http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/DLS/Classic_W308B/

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

si inca ceva: daca nu specifica nimic cum pot sa-mi dau seama care din difuzoare sunt pt auto sau pentru scena, sa le zicem asa? sau la 100W pe bass nu are importanta ?

Link spre comentariu

pai cele de auto au in general sensibilitatea mica ( sub 90-91 dB la 1 W ) si difuzoarele auto de bas sunt si de 10" si de 12", lucru foarte rar la cele profesionale de 12", de 10" nu exista difuzor profesional care sa fie folosit ca subwoofer ( eu am vazut o sg exceptie, intr-un bandpass de la turbosound )conteza si la 100W, pt c acolo ai un gain de 20 dB l spl-ul difuzorului la puterea respectiva, deci la un difuzor de masin cu sensibilitatea de 93 dB la 100 W ar avea 113 dB, pe cand unul profi de 100 dB ar avea 120 dB...concluzia o tragi tu...

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

si de cele 2 difuzoare intre care pendulez ce parere ai? si ... ai vre-un soft de simulat incinte sau ceva de genu asta? contacteaza-ma in privat daca sunt piratate :smt004

Link spre comentariu

Eu l-as alege pe primul, are spl sensibil mai mare, este de 12", nu de 8" cum este al doilea, rezist la putere un pic mai mare ( cu toate ca intre 150 W si 100 W nu este o diferenta perceptibila la spl )...deci eu votez pt primul...

Link spre comentariu

si de cele 2 difuzoare intre care pendulez ce parere ai? si ... ai vre-un soft de simulat incinte sau ceva de genu asta? contacteaza-ma in privat daca sunt piratate :smt004

cum ai gandit tu cand ai ajuns sa compari un dif de 12" cu unul de 8" :w00t: cel de 12" e net superior
Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

cum ai gandit tu cand ai ajuns sa compari un dif de 12" cu unul de 8" :w00t: cel de 12" e net superior
Simplu ... pretul :))Faza e ca sunt pus pe planuri mari si incinta pe care vreau eu sa le-o fac (pentru ca vor fi doua identice, cred ca in cazul asta de 8ohmi bucata) e facuta pentru difuzoare de 8" si 10", pentru 12" nu exista, si nu stiu daca conteaza asta :smt005 . E vorba de "The Wicked One" :smt004Asa ca ....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări