Administratori Badman Postat Februarie 9, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 9, 2014 Subiectul a ramas in coada de peste, pana la urma sa finalizat amplificatorul sau nu ? Link spre comentariu
cibserg Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Da, am ascultat muzica la el peste de 400 ore cred. Nu-l consider finalizat pentru ca ar mai fi cate ceva de facut la el. Trebui sa-i mai adaug un comutator pentru selectia intrarilor, un potentiometru de calitate mai buna si sa finalizez finisajul exterior pe care l-am facut in acord cu incintele la care ascult http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=4&t=56404&start=150#p894519 L-am realizat pana la urma dupa schema EICO HF22 si sunt multumit de cum se aude. http://www.freeinfosociety.com/electronics/schemview.php?id=2340 Cateva poze mai jos: Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Frumos realizat! Sa va bucurati de el! open source screen capture Link spre comentariu
Vizitator rares_ Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 dupa schema domnului LMOlimpiu a rezultat asta: 100 Hz, in 1v/div, out 5v/div 100 Hz, in 1v/div, out 5v/div 1 KHz, in 1v/div, out 5v/div 10 KHz, in 1v/div, out 5v/div, semnalul de intrare nu mai era chiar dreptunghi dar asta poate versatesterul Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 pune si sinus Link spre comentariu
Vizitator rares_ Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 30hz (mai jos nu am reusit sa fac poza) 100hz 1khz 10khz 20khz Link spre comentariu
Kosmin Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ce transformatoare de iesire ati folosit? Link spre comentariu
Vizitator rares_ Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 home-made, calculate tot de dl LMOlimpiu. inca o data, toata stima pentru acest domn. primar 4x750 spire de 0,3 in serie, secundar 3x117 spire de 0,5 in paralel. supraf de 18 cm patrati, Laa peste 40H. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 rares cand vrei sa vizualizezi o oscilograma mai micsoreaza amplitudinea pe verticala a osciloscopului ca sa se vada mai mare si mai bine semnalul sinusoidal. Ceva de genul: Link spre comentariu
Vizitator rares_ Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 initial ideea era sa am si forma semnalului la intrare si cea la iesire (ca la dreptunghi). dar la sinus ramasese numai semnalul de iesire, din motive de ... lene. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum