aygun Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Salutare tuturor !Am o mica fosa septica la bucataria de vara deoarece la noi in localitate inca nu a ajuns canalizarea ( secolul 21 si in anumite localitati de la malul marii lipseste cu desavarsire canalizarea - credetiori ba asta e adevarul !) . Fosa septica nu este prea mare , sa aiba vreo 100 litri , maxim 150 litri insa datorita depunerilor de-a lungul timpului s-a cam redus absorbtia apei din fosa septicaaceasta fiind pietruita .Acum , fosa asta septica a devenit cam etansa. As vrea sa pot face sau cumpara o mica pompa sa trag apa din fosa asta septica in alta pe care o voi sapata la vre 25 de metrii distanta. Problema este ca nu pot trage alte tevi de la bucatarie la noua fosa septica din motive de vechime. Casa e destul de veche , trotuarele au fost turnate ....... As vrea ca odata pe saptamana sa bag o pompa mititica in fosa aceasta septica si sa trag doar apa de colo - colo .Aveti ceva idei ?Multumesc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Parerea mea este ca ar functiona cu o pompa submersibila,ca este doar apa de bucatarie nu altceva .... !Cea din poza este pt apa murdara ! Link spre comentariu
aygun Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Cat costa si unde o gasesc ? Link spre comentariu
costi002 Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 o pompa de genul asta am folosit cu succes timp de 3 ani, fara intretinere, ce impingea apa de la 2 metri adancime pe un furtun lung de 35 metri, cate un metru cub la 2 zile. numai ca era un einhell galben. La vremea aia, am dat 150 ron pe ea, dar nu-mi pare rau. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 iti trimit site-ul pe privat ! Link spre comentariu
ianny Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 am si eu acasa o astfel de pompa cu care scot apa odata pe sapt si tin pompa tot timpul in fosa, doar o bag in prza si scot apa murdara in gradina - merita investitia, sa nu iti iei cea mai ieftina pt ca motorul e cu un singur rulment si in timp se arde, asa am patit eu cu prima pompa. Am cumparat cea mai ieftina si dupa vreo 1 an s-a ars motorul, cand am desfacut-o am vazut ca e cu un sungur rulment. Mi-am luat una cu aprox 200 ron cu 2 rulmenti si merge de 2 ani fara prbleme . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum