Vizitator nic_duta Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Salutare,cum as putea intrerupe un circuit electric de 220V cu un dispozitiv electronic actionat cu un curent electric de max 12V ?(simt ca imi trebuie niste relee).Adica eu vreau ca dintr-un calculator sa sting un bec(printr-un program care imi trimite un semnal electric prin usb(de ex) la un intrerupator electronic care imi cupleaza/decupleaza curentul electric.Multumesc anticipat,nk Link spre comentariu
dan cod Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Se poate cu releu mecanic sau cu releu electronic. Link spre comentariu
yo9hnf Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Se poate realiza si pe USB, dar este mai complicat. Cel mai simplu se poate face pe portul paralel (mufa lata, mov de pe placa de baza). Link spre comentariu
Vizitator nic_duta Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Da, dar ce vreau sa fac este sa deschid/inchid circuitul doar la un singur impuls.Releul ala trebuie alimentat incontinuu.Exista vreo schema cu controler ceva,temporizator,etc sa faca asta ?Multumesc din nou,nk Link spre comentariu
Ticu Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Poti sa incerci asta. Comuta la fiecare puls pozitiv. Ai si masa calculatorului separata de masa montajului. Link spre comentariu
Vizitator nic_duta Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Perfect, dar...unde as putea reazila montajul ?Cunoasteti vreun producator ?Sau macar de unde as putea cumpara piesele?Multumesc , din nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum