K1nderu Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Va salut! am luat un vodafon 541 de la un prieten nu ii merge touch-ul nici butoanele alea pe touch daca era doar touch-ul de pe ecran dus butoanele trebuiau sa mearga cred ca e problema de soft as incerca sa il schimb as avea vreo sansa? fara sa pot umbla pe el? daca da,va rog sa ma ajutati si pe mine cu programul,multumesc frumos! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 L'ai desfacut cumva sa fii sigur? E posibil ca acele butoane sa fie pe acelasi flex cu panoul touch. Link spre comentariu
K1nderu Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 da l-am desfacut butoanele sunt separat de display butonul de aprins merge si cele de pe margine de volum ma gandesc sa fie din soft ca trebuiau sa mearga butoanele sau din placa dar daca era din placa nu mai mergeau nici celelalte cred Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 La cat costa un touch, eu zic sa'l schimbi si stii o treaba.... http://www.shopmania.ro/accesorii-pentr ... l-12327769 Apropo, incearca sa cauti dupa modelul Alcatel, poate gasesti mai multe. Link spre comentariu
K1nderu Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 si cam cat m-ar duce sa il duc la un service? vreau sa imi fac o idee daca ar fi mai ieftin decat sa dau comanda pe net ca mai e si transportul Link spre comentariu
K1nderu Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 cum se desface touch-ul la acest telefon? am incercat sa desfac touch-u dar panglica e prea mare si nu pot sa scot sa-l scot putin ajutor va rog,multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum