Vizitator liviusa Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 ma poate ajuta cineva cu o poza clara de placa de baza nokia e61?partea cu mufa ptr display.am o piesa lipsa de acolo si vreau sa vad ce ar putea fi... Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 ma poate ajuta cineva cu o poza clara de placa de baza nokia e61?partea cu mufa ptr display.am o piesa lipsa de acolo si vreau sa vad ce ar putea fi... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Găseşti AICI ceea ce cauţi. Link spre comentariu
Vizitator liviusa Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 VA MULTUMESC. exista aceasta piesa N7590 pe placa ,aflata in sensul opus mufei ptr display,este inconjurata de cateva piese.ce este acel montaj,daca nu va este cu suparare. am luat o placa de la cineva si nu am observat ca acel grup de piese de pe placa,este scos complet piesa cu piesa.credeam ca e o singura piesa lipsa dar se pare ca sant mai multe.si nu inteleg ce cu acel montaj de piese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum