Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Avertizor rpm

Vizitator Cristi_21us

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

2

• niq_ro

1

• i0nutzb

1

Top autori în acest subiect

daca este dacia, poti sa iei impulsurile de la bobina, la fel ca si turometru... mai departe cred ca ai putea face ceva cu un pic sau ceva asemanator...la fel de bine poti pune un senzor optic, asemanator cu cel de la mouse, in dreptul turatiei care o vrei tu, iar pe acul indicator (de fapt SUB el) pui ceva sa reflecte o raza de lumina.. mai departe cred ca tine mai mult de indemanare ;)

Link spre comentariu

E doar o idee, dar in locul tau imi luam multimetrul si masuram efectele trecerii rotitzei mouse-ului prin fatza senzorului mai sus mentionat si dupa ce dibuiam piciorushele, in caz ca reusheam, mai ramanea doar interfatzarea cu circuitul generator de sunet. Chestia asta ar trebui gandita bine, pentru ca nu vrei sa tiuie in continuu dupa o anumita turatie, pentru ca poate o sa ai nevoie de ea vreodata (liniutze, ceva?), ci preferabil ar fi sa te gandesti la o metoda de a produce un sunet scurt, audibil, nederanjant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări