Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inmatriculare masina fara nici un act

lorik199

Postări Recomandate

Intrucat nu am gasit sectiune potrivita, postez aici.Am un ARO 10.9 , la care nu am nici un act, masina am luat-o pentru offroad "local" dar intre timp m-am gandit ca ar merge ok si pentru trasee mai lungi ce implica deplasare pe drumuri publice.Am rugamintea daca are cineva la cunostinta ce implica o astfel de inmatriculare, eventual si costuri informative, motorul e de 1.4, de dacie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

4

• doru3160

1

• Toni Marginean

1

• tntgarbage

1

Top autori în acest subiect

Fara cartea de identitate si certificatul de inmatriculare(vechi,sau actele de radiere daca e cazul) cred ca ai sanse aproape de zero sa o inmatriculezi.Pt inmatriculare trebuie sa faci identificarea la RAR,asta ca sa intelegi de ce iti trebuie cartea de identitate.

Link spre comentariu

Am specificat ca nu am absolut nici un act la el, asa ca se pare ca e imposibil de inmatriculat.Masina a fost luata ca garantie la o afacere din ce am inteles de catre fostul proprietar, mai fiind inmatriculata si pe o firma.Numere comunale(galbene) e vreo sansa sa pot lua?

Link spre comentariu
Toni Marginean

Orice tip de numere se elibereaza in baza unui act. In schimb daca mergeti sa intrebati la politie veti putea fi si luat la intrebari de provenienta masinii si modul cum ati dobandit-o!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Orice tip de numere se elibereaza in baza unui act. In schimb daca mergeti sa intrebati la politie veti putea fi si luat la intrebari de provenienta masinii si modul cum ati dobandit-o!

Seful de post din sat e o cunostinta de familie si o sa trec pe la el sa-l intreb exact, in el pot avea incredere ca nu ma denunta. :ras:
Link spre comentariu

drumul e lung si implica niste acte si niste identitati pe care trebuie sa le aveti (copie CI fost proprietar) inceputul se face cu declararea actelor furate (sau pierdute), eliberarea unui duplicat pentru Cartea de id a masinii si certificat inmatriculare, care sunt bineinteles pe firma respectiva (vi se va cere delegatie si stampila) sau daca s-a schimbat ceva intre timp pe numele fostului proprietar.oDATA ce le aveti pe acestea vedeti daca masina mai are asigurare RCA(ev. luati pe o luna) si apoi plecati la drum (daca ITP mai e valabil).Daca va opreste pe drum - sunteti sofer la firma sau cumnatul fostului proprietar.Asta pana cand va hotariti sa faceti un contract de vanzare/cumparare ( pe baza unui buletin sau factura daca e pe firma !) si sa incepeti pasii spre inmatriculare pe numele dvs.La fel de bine puteti avea surpriza ca sa descoperiti ca masina este radiata (adica nu mai puteti circula cu ea decat dupa ce ii faceti RAR-ul si toate actele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări