Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strung carusel SC 27

Vizitator Stefan2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu cnc

1

Vizitator Stefan2

- este defect avans de lucru suport lateral dreapta Avansul rapid funcționează normal. La cuplarea butonului B202 (buton manipulator pt. alegerea pozițiilor sus, jos, stânga, dreapta) pe poziția stânga se cuplează contactorul d202-d204, funcționează normal, iar pe poziția 0 se decuplează.- la poziția dreapta cuplează d201-d202;- la poziția jos cuplează d203-d204;- la poziția sus cuplează d201-d203;- la aceste 3 poziții( dr., jos, sus) indiferent de sensul ales nu se decuplează contactorii din butonul B202 fiind pe poziția 0. Se pot decupla dacă se apasă manual pe contactorii d206, d207 prin impuls.

Link spre comentariu

Daca ai schema electrica, atunci nu trebuie decat transpusa intr-unul dintre programele profesionale de simulare si dupa un interval de timp rezonabil, se va gasi elementul defect.

Link spre comentariu

Eu suspectez butonul manipulator ca ar fi defect.Daca se poate demonta eu l-as verifica daca as fi in postura domniei voastre.Am avut un caz similar la freza mea un FUS25, comutatorul tip joystick la cuplare avans mergea incontinuu.L-am desfacut, am remediat problema si ulterior am schimbat toate butoanele din panoul de comanda, am inlocuit butoanele romanesti cu butoane de la firma TELEMECANIQUE.

Link spre comentariu

...Era un scurtcircuit în mănunchiul de fire care mergea la contactori...

Pentru un eventual alt nevoias, care intampina aceeasi problema, nu ai putea marca pe schema locul de intrerupere?!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări